Recepten van Trader Joe (2023)

Inhoudsopgave

De gele kipcurry van Trader Joe met kokosmelk is een heerlijk gerecht dat gemakkelijk te bereiden is.Het bevat een mix van kruiden die de smaak van de curry heel onderscheidend maken.Deze saus is een favoriet bij veel klanten.Ze houden van de pittige smaak van de saus en de romige textuur.

Smaakt vergelijkbaar met Mae Floy Sauce

Voor de thuiskok die geen culinaire whizz is, is Mae Floy -saus een goede keuze voor uw keuken.Of u het nu gebruikt voor een hamburger, een zelfgemaakte gehaktbrood of een salade, de zoete chilisaus uit Thailand biedt een smaakvolle optie.Het is een nietje ingrediënt in de Thaise keuken en is een waardige toevoeging aan je kruidenrek.

Het beste deel van Mae Floy is dat het betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar is.Het bedrijf maakt verschillende producten, van currypasta's tot kokosmelk tot de hierboven genoemde zoete chilisaus.Ze zijn allemaal vervaardigd in GMP-gecertificeerde faciliteiten in Thailand.Als gevolg hiervan krijg je authentieke Thaise smaken zonder het gedoe van de voorbereiding.

Om ervoor te zorgen dat u niet eindigt met een kom met brij, kiest u de chilisaus van de beste kwaliteit die u kunt vinden.De betere merken duren ongeveer zes tot negen maanden indien continu gekoeld.Een pot van de zoete chilisaus van Mae -llot is een smakelijke en betaalbare manier om een scheutje kruid aan uw maaltijden toe te voegen.

Zoals bij elke kruiderij, is de zoetste smaak afgeleid van een uitgebalanceerd mengsel van zout, suiker en azijn.Dit recept is ideaal voor een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, waaronder gegrild vlees, groentegerechten en zelfs dim sum.U kunt dit recept kopen in handige kwartcontainers of een meer indrukwekkende 108 fl oz -kan.Als u geld wilt besparen op uw supermarktrekening, koop dan Mae Lloy in bulk.Als je wat van de saus bij de hand hebt, bespaart je het gedoe van het zoeken naar de fles te midden van je kreunstapel.

Natuurlijk gaat het niet alleen om smaak.Je kunt je eigen zoete chili dipsaus maken voor ongeveer dezelfde prijs als de kant -en -klare versie.Met behulp van verse ingrediënten en een glazen fles heeft deze saus een unieke en herkenbare smaak.

Thaise Red Curry Saus van Trader Joe bevat wei

Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke maaltijd die u leuk zult vinden, probeer dan de Thaise Red Curry -saus van Trader Joe.Met zijn milde hitte en goede smaak geeft deze saus je zonder al het gedoe.Plus, het is allemaal natuurlijk, dus je kunt er geen schuldvrije van genieten.

Trader Joe's heeft ook een paar andere curry -sauzen die het bekijken waard zijn, waaronder een rokerige groene curry, die een beetje pittig en een beetje pittig is.Maar als je op zoek bent naar een jarred saus met de smaak van een curry van restaurantkwaliteit, moet je een beetje beenwerk doen.

De sauzen van de handelaar Joe vinden hun weg naar 164 landen, dus het is de moeite waard om van dichtbij te kijken.De e-mailnieuwsbrief van de handelaar Joe citeert bijvoorbeeld een handige gimmick in de vorm van gratis verzending voor klanten in 164+ landen.Dit vertaalt zich niet meer gedoe met douane.Voor de Ol ’Spice -enthousiasteling heeft het bedrijf ook een lijn van a la carte hot sauzen gelanceerd.Ten slotte heeft het een nieuw product gericht op vegetariërs, de veganistische groene curry van Trader Joe sudderen saus.

Als we bezig zijn, waarom zou u een handelaar Joe's glutenvrije bloemkoolrijst niet uitproberen?Het zal uw dieet niet naar het volgende niveau brengen, maar het zal een interessante verandering van tempo zijn.En het is de manier van handelaar Joe om je de geneugten van Thais eten in je eigen tempo te laten ervaren.Dus, bekijk het vandaag.

Je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan!Trader Joe's is een betrouwbare retailer die een breed scala aan items biedt, variërend van kaas en eieren tot biologische groenten en fruit.Naast zijn curry -sauzen heeft het bedrijf een van de goedkoopste zeevruchten in de stad.Of je nu een fan bent van garnalen, zalm of mosselen, dit is een geweldige manier om een nieuwe keuken uit te proberen terwijl je je portemonnee gelukkig houdt.

Trader Joe's Yellow Chicken Curry met kokosmelk

Er zijn veel recepten van Trader Joe die je thuis kunt maken, en een van de meer heerlijke is hun gele kippencurry met kokosmelk.Dit gerecht is perfect voor een snel diner of lunch, en zal zeker uw familie en vrienden plezieren.Het recept is ook heel gemakkelijk te bereiden.

De eerste stap om het recept te maken is om de ingrediënten te bereiden.Je moet de kip in stukken snijden en de groenten pellen.Nadat u deze taken hebt voltooid, is het tijd om de kip aan de pan toe te voegen.

Vervolgens moet u de currypasta aan de pot toevoegen.Roer het en kook het een paar minuten.Dit zal helpen meer smaken in de pasta naar voren te brengen.Als u geen verse aromaten heeft, zoals gember en knoflook, kunt u in plaats daarvan currypoeder gebruiken.

Voeg ook het limoensap toe aan de pot.Nadat het limoensap is toegevoegd, voegt u de kip en de rest van de ingrediënten toe aan de pot.Laat het mengsel ongeveer zeven minuten sudderen.

Voordat u de kokosmelk toevoegt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de currysaus grondig wordt gekookt.Dit komt omdat het gemakkelijk is om te eindigen met een flauw gerecht.Om de smaak te helpen verbeteren, kunt u een paar kruiden toevoegen, zoals kerriepoeder of vissaus.

Zodra je de currysaus hebt, wil je de kip en de resterende groenten aan de pan toevoegen.Roer het om alles samen te combineren.

Misschien wilt u ook een beetje zout toevoegen aan het mengsel om de smaken in evenwicht te brengen.Een geweldige manier om dit te doen is om een beetje koosjer zout toe te voegen.Hoewel normaal gejodeerd zout prima is, is koosjer zout grover en helpt het de smaken van de curry te trekken.

Serveer over Zoodles of spaghetti -pompoen

Als je van de Yellow Curry Chicken van Trader Joe houdt, zul je blij zijn te weten dat je er een gezonde versie van kunt maken met behulp van Zoodles of Spaghetti Squash.Dit recept is eenvoudig te maken en kan in minder dan 20 minuten klaar zijn!

Zoodles en spaghetti -pompoen hebben een vergelijkbare textuur als pasta.Ze zijn koolhydraatarme en heerlijk, dus ze zijn perfect voor vegetariërs en calorie-bewuste dieters.Je kunt dit gerecht ook serveren met soep of salade.

Als u op zoek bent naar een koolhydraatarm alternatief voor gewone noedels, probeer dan courgette noedels.Ze hebben een geweldige Al Dente -textuur en zijn gemakkelijk te koken.Er zijn verschillende recepten voor hen, en je kunt ze zelfs aankleden met pesto of saladedressing.

Als u op zoek bent naar een manier om uw courgette noedels op te lossen, kunt u een beetje currypoeder toevoegen.De kruiden in currypoeder wekken de smaken in het gerecht.Het is ook een goede vervanging voor verse aromaten, zoals gember of knoflook.

Om dit gerecht te maken, moet je eerst de lange planken van je courgette snijden.Doe dit met een groenteschiller.Zodra je dat hebt gedaan, moet je de pompoen in een kom schrapen.

Vervolgens moet je de saus maken.De beste gele currypasta is Mae Floy.Je kunt het vinden op Amazon.Naast de gele kerriepasta heb je kokosmelk, koolzaadolie, suiker, zout en kurkumapoeder nodig.Meng de ingrediënten samen en laat ongeveer 20 tot 30 minuten sudderen.Voeg indien gewenst wat gehakte lente -uitjes en koriander toe.

Wanneer de groenten klaar zijn met koken, kunt u de kip toevoegen.Roer en kook het totdat het is gekookt.

Green Chilisaus van Trader Joe is geïnspireerd door Nam Prik Noom

Als je een fan bent van de Noord -Thaise Chili, heeft Trader Joe's je bedekt met een nieuwe Thai Style Green Chilisaus.Deze saus is niet hetzelfde als een traditioneel chili -brouwsel, maar het kan worden gebruikt als een marinade of dip voor varkensschil en gekookte eieren.

De ingrediëntenlijst heeft een tekort aan het zoete spul, maar het doet geen pijn dat het product redelijk geprijsd is op een respectabele $ 9,99 voor een fles van zes ounce.Je krijgt ook een flinke dosis knoflook en een beetje citroengras.Hoewel het niet bijzonder pittig is, zul je de toegevoegde punch waarderen.

Wat is een groene chilisaus zonder een scheutje vuur en kruiden?Gelukkig voor jou biedt Trader Joe's een verscheidenheid aan sauzen met de juiste mix van warmte en smaak.Er zijn ook veganistische en glutenvrije variëteiten op de markt, dus u hoeft zich niet beperkt te voelen tot kippenvleugels en schokkerig rundvlees.

Terwijl Trader Joe's een hele reeks nieuwe items heeft om uit te kiezen, is de Thai Style Green Chili -saus absoluut het hoogtepunt.Hoewel het een cinch is om het online te kopen, wil je waarschijnlijk langs een winkel bij je in de buurt slingeren, omdat deze saus alleen voor een beperkte tijd beschikbaar is.Het is niet moeilijk om een fles van dit smakelijke elixer te pakken voor een behoorlijke prijs, vooral als je een frequente handelaar Joe's shopper bent

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 04/12/2023

Views: 6390

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.