Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (2023)

Etsitkö parasta ilmakeittimeen kanansiipiä, joka lupaa mureaa, mehukasta lihaa ja vastustamattoman rapeaa, kullankeltaista ihoa? Olet löytänyt sen! Tämä idioottivarma resepti valmistaa suussa sulavia kanansiipiä helposti, joten se on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat maukasta ja vaivatonta ateriaa.

Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (1)

Helpon ainesosaluettelon avulla, joista monet sinulla saattaa olla jo käsillä, voit valmistaa ilmakeittimessä kanansiipiä, jotka ovat täynnä makua ja joita on mahdoton vastustaa. Kyllä, ne ovat todella upeita!

Hypätä:
 • Miksi rakastan tätä reseptiä
 • Käytä tuoreita kanansiipiä saadaksesi rapeita tuloksia
 • Yksinkertaiset ainesosat
 • Valmistautuminen
 • Paista ilmassa 390° (F) 20-24 minuuttia
 • Kuinka palvella
 • Sopii hyvin…
 • Resepti
 • 💬 Kommentit

Miksi rakastan tätä reseptiä

Tämän reseptin kehittäminen oli niin hauskaa. Yksinkertainen tosiasia on – rakastan kanansiipiä. Ja tiesin, että voisin käyttää ilmakeittimelläni upeita siipiä. En vain koskaan odottanut heidän tulevan ulos TÄMÄN upeana! Ne ovat niin rapeita, niin suolaisia, niin täydellisesti maustettuja… Minulle tulee taas nälkä, kun kirjoitan tätä. Tämä on ollut yksi tyydyttävimmistä ilmakeittimen resepteistäni, ja olen erittäin innoissani voidessani jakaa sen.

Käytä tuoreita kanansiipiä saadaksesi rapeita tuloksia

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä tuoreita kanansiipiä, ei pakastettuja. Jos sinulla on vain jäätyneet siivet, suosittelemme sulattamaan ne ensin. Ilmapaistossa käytetään nopeasti kiertävää kuumaa ilmaa ruoan rapeaksi ja tämä tulos saavutetaan parhaiten tuoreilla siipillä.

Yksinkertaiset ainesosat

Käytämme hyvin yksinkertaista kuivahana-maustetta, joka korostaa niin täydellisesti kanan luonnollista makua. Tämä suolainen yrttien ja mausteiden yhdistelmä ilmapaistettuna antaa meille uskomattoman maukkaita ja rapeita siivet. Jokaisessa puremassa on rapea rapea ja maku, johon tulet rakastumaan. Ainesosamme ovat:

 • Oregano
 • Rosmariini
 • Timjami
 • Suola
 • Pippuri
 • Sinappijauhe
 • Paprika
Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (2)

Valmistautuminen

Reseptissämme käytetään kanansiipirumpuja ja -levyjä. Monet supermarketit myyvät jo leikattuja siipiä. Mutta jos sinulla on vain kokonaisia ​​kanansiipiä, sekin on hyvä, meidän on vain leikattava ne. Käytä hyvää, terävää teurastajaveistä tai keittiösaksia ja leikkaa suoraan rummun ja litteän liitoksen kohdalta. Leikkaa sitten siipien kärjet litteästä oikeasta liitoksesta. Hävitä vinkit tai säilytä ne kanalientä varten myöhemmin.

Taputtele siipiosat kuiviksi

Kun meillä on siipirumpumme ja -levymme, käytä paperipyyhkettä ja taputtele ne kaikki mahdollisimman kuiviksi. Tämä on erittäin tärkeää ihon rapeuttamisessa ilmakeitinprosessin aikana. Jos kosteutta on liikaa, ne höyryävät päälle, eivät rapeaksi.

Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (3)

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään pienessä astiassa. Lisää siivet isoon kulhoon ja sekoita öljyllä, kunnes kaikki siivet ovat peittyneet hyvin. Lisää mausteet ja sekoita uudelleen, kunnes kaikki siivet ovat hyvin mausteiden peitossa.

Se siitä! Näetkö? Sanoin, että tämä oli helppoa!

Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (4)

Paista ilmassa 390° (F) 20-24 minuuttia

Siivet ovat nyt valmiita menemään esilämmitettyyn ilmakeittimeen. Varmista, ettet pinoa siipiä päällekkäin. Niiden on oltava yhdessä kerroksessa ilmakeittimen korissa tai tarjottimessa laitteen tyypistä riippuen. Käytäilmapaistoasetus390° (F) 20-24 minuuttia. Siivet valmistetaan, kun sisälämpötilan tulee olla vähintään 165 °F. Todennäköisesti huomaat, että siivet ovat lähempänä 180°-200° (F) sisäisesti, mikä on täysin kunnossa. Itse asiassa se vain tekee lihasta pehmeämpää. Siivet kestävät hyvin korkeammalla sisälämpötilalla.

Kun siivet ovat valmiita, heitämme niitä päälle korin pohjasta tulevan tippumisen kanssa lisämehukkaan maun lisäämiseksi. Se siitä!

Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (5)

Kuinka palvella

Kanansiipien tarjoilumahdollisuudet ovat rajattomat. Nämä siivet sopivat hyvin lähes minkä tahansa dippikastikkeen kanssa. Suosikki dippikastikkeeni sisältää:

 • Ranch pukeutuminen. Lisää karkeaksi jauhettua mustapippuria karjatilalle saadaksesi lisämakua.
 • Sinihomejuustokastike
 • BBQ-kastike
 • Hunaja-valkosipulikastike
 • Jos etsit maustetta, mikä tahansa kuuma kastike tai puhvelikastike sopii laskuun

Siivet sopivat luonnollisesti tuoreiden selleri- ja porkkanatikkujen kanssa. Lisäksi, koska nämä ovat yrteillä maustettuja siipiä, perunasalaatin tai coleslawn lisukkeet ovat erinomaisia ​​​​valintoja aterian tekemiseen.

Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (6)

Voinko tuplata reseptin?

Jos haluat tehdä enemmän kuin tämän reseptin edellyttämät 18 siipeä, tuplaa mausteseoksen ainesosien määrä. Suosittelemme kuitenkin ilmapaistamista vähintään 2 erää. Jotta ilmapaistaminen voisi rapeaa ja kypsentää ruoan tehokkaasti, kiertävän ilman on päästävä helposti kanansiipien joka puolelle. Emme halua kruunata koria tai tarjotinta tai pinota siipiä päällekkäin, yksi kerros toimii parhaiten. On ok, jos erä sopii tiukasti, kutistuu kypsennyksen aikana. Mutta emme todellakaan halua kasata tai pinota siipiä.

Ovatko nämä Air Fryer Chicken Wings -siivet kuumia?

Nämä siivet eivät sisällä ainesosia, joita pidetään kuumina. Makuprofiili on erittäin suolainen. Mutta jos haluat lisätä hieman lämpöä, lisää ¼ tl cayennepippuria mausteseokseen. Tai käytä ½ – 1 tl murskattua punaista paprikaa.

Voinko korvata valmistetun keltasinapin jauhetun sinapin?

Emme suosittele tavallisen valmistetun sinapin käyttöä jauhetun sinapin sijasta. Haluamme pitää kaikki ainekset kuivina, jotta saadaan rapeita. Jos sinulla ei ole jauhettua sinappia, jätä se pois. (Sinappijauhe on kuitenkin mahtava ainesosa monissa resepteissä ja se on erittäin edullinen. Nouda seuraavalla matkallasi supermarkettiin).

Kuinka lämmittää ilmakeittimessä?

Kypsennettyjen siipien uudelleenlämmitys ilmakeittimessä on helppoa. 380° (F), 5-8 minuutin kypsennysaika tuottaa parhaat tulokset.

Kuinka säilyttää keitetyt kanansiipiä?

Säilytä keitetyt kanansiipiä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa enintään 3 päivää.

Miksi siipeni eivät ole rapeita ilmakeittimessä?

Alkaen sulatetuista siipiosista (wingettes), jotka ovattaputti kuivaksion avainasemassa. Jos siivet ovat liian kosteat, ne höyrystyvät enemmän kuin rapeutuvat. Pidä talouspaperit käsillä ja taputtele siivet mahdollisimman kuiviksi ennen öljyn tai mausteiden lisäämistä!

Älä myöskään täytä ilmakeitintäsi liian suurilla siivekkeillä. Jotta ilmapaistaminen olisi tehokasta, siivet tarvitsevat tilaa. Varmista, että ne ovat yhdessä kerroksessa, eivät päällekkäin, ja että jokaisen siiven ympärillä on vähän tilaa. Näin kuuma ilma pääsee kiertämään kunnolla ja saa siivet kauniiksi ja rapeiksi.

Sopii hyvin…

Lukuun ottamatta yllä olevia tarjoiluehdotuksia, rakastan coleslaw:n hyvää rapeaa kanansiipien kanssa. MeidänMaalainen kermainen coleslawon varmasti voittaja ja loistava kumppani kanansiipeillemme.

Tiedätkö mitä muuta rakastan kanansiipistä? Juustomakaroni. Kyllä nuo kaksi sopii niin hyvin yhteen. MeidänParas Damn Instant Pot Mac ja juustoon niin kermainen ja herkullinen ja täynnä makua.

Tulosta

Resepti

Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (7)

Parhaat Damn Air Fryer Chicken Wings -siivet

★★★★★5 9 arvostelusta
 • Tekijä: Reseptiopettaja
 • Kokonaisaika: 27 minuuttia
 • Tuotto: 18 siipiä
Tulosta resepti

Kuvaus

Nämä suussa sulavat, rapeat kanansiivet ovat yrttikuorrutettuja ja kypsennetään täydelliseksi ilmakeittimessäsi alle 25 minuutissa. Täydellinen arki-ilta-ateriaan tai peliaikaan.

Ainesosat

 • 2lbs kanansiipiä (tuoreita, litteitä ja rumpuja, noin18kappaletta)
 • 2 tlkosher suola
 • 2 tltimjami, kuivattu
 • 2 tlrosmariini, kuivattu
 • 2 tloregano, kuivattu
 • 1 tljauhettua sinappia
 • 1 tlmustapippuri
 • 1 tlpaprika
 • 1 tlkasviöljy

Ohjeet

 1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Aseta sivuun.
 2. Lisää broilerin siivet suureen kulhoon tai vetoketjulliseen pussiin ja sekoita kasviöljyllä. Lisää mausteseos ja sekoita niin, että kaikki kana peittyy hyvin.
 3. Esilämmitä ilmakeitintä 5 minuutin ajan 390 °F:ssa.
 4. Lisää kanansiipiä ilmakeittimen tarjottimelle tai koriin. Paista ilmassa 390° (F) 20-24 minuuttia. Ravista koria/käännä siipiä 2-3 kertaa kypsennyksen aikana tasaisen rapeuden saamiseksi.
 5. Kun olet valmis, poista siivet suuresta kulhosta ja heitä ilmarasvakeittimen korin tai tippa-alustan pohjalta tippuvat ainekset.
 • Valmistusaika: 5 min
 • Kokkaus aika: 22 min
 • Kategoria: Alkupala
 • Menetelmä: Ilmakuivain
 • Keittiö: amerikkalainen

Avainsanat:ilmakeitin kanansiipiä

Paras Damn Air Fryer Chicken Wings (rapea ja mehukas) (8)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 23/07/2023

Views: 5455

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.