Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (2023)

Oletko koskaan miettinyt, mitäNew Jerseyn parhaat kalaravintolatovat? Se on oikeudenmukainen kysymys, koska Garden Statessa on joitain Keski-Atlantin parhaista merenelävistä. Tässä ovat vaatimattomat simpukkasämpylät ja massiiviset kala- ja äyriäisbuffetit, tuoreita ostereita tarjoilevat paikat ja piilotetut jalokivet (anteeksi, Maine!) New Jerseyn parhaat kala- ja äyriäisravintolat, kun kaipaat tuoretta, veneestä valmistettua ruokaa.

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (1)

TämäJersey Shore -tuotePhiladelphia Magazine nimesi sen "Best of the Shore", eikä ole yllätys miksi. Valikko on laaja, ilmapiiri on hämmästyttävä ja merenelävät ovat tuoreita ja herkullisia.

The Old Causeway Steak & Oyster House, 1201 E Bay Ave, Manahawkin, NJ 08050, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (2)

Ravintola Moloson puutarhan osavaltion monivuotinen suosikki, joka tarjoilee upeita kreikkalaisia ​​mereneläviä uskomattomalla palvelulla ja upeilla näkymillä. Brunssi-, lounas- ja illallisaikaan avoinna oleva Molos tarjoaa myös happy hour -erikoisuuksia. Nauti katkarapuista, lohista, hummerista, rapuista, mustekalasta ja muista.

Molos, 1 County Rd 682, Weehawken, NJ 07086, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (3)

ToinenNew Jerseyn suosikki, Kunkelintarjoaa täyden ja monipuolisen menun, mukaan lukien lasten menun, joten löydät jokaiselle jotakin. Jälkiruokavalikoima on laaja, ja jos olet mausteisten ruokien ystävä, muista kokeilla Fiery Thai Calamaria.

Kunkel's Seafood & Steakhouse, 920 W Kings Hwy, Haddon Heights, NJ 08035, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (4)

Tämä vaatimaton ja vaatimaton, Philadelphia Magazine nimesi tämän Jersey Shore -tuotteen "Parhaaksi Shoreksi", eikä ole yllätys miksi. Valikko on laaja, tunnelma on hämmästyttävä jamereneläviäon tuoretta ja herkullista.

(Video) MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI

Mike's Seafood - Sea Isle City, NJ, 4222 Park Rd, Sea Isle City, NJ 08243, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (5)

Toinen kreikkalainen kalapaikka, joka on yksi Garden Staten parhaista ravintoloista,Valtameretsisältää huippuluokan arvosteluja Yelpissä. Kokeile Shrimp Saganaki -alkuruokaa, Sampler Platteria ja Vesuvius-kakkua – viisi täyteläistä suklaakerrosta ja paksu kerros juustokakkua. Voimme vain sanoa: "Opa!" Ja kyllä, kiitos.

Oceanos Oyster Bar & Sea Grill, 2-27 Saddle River Rd, Fair Lawn, NJ 07410, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (6)

tarjoaa täyden menun JA tuoretta kalaa ostettavaksi... plus superkaunis rantaruokailu. Tulet rakastamaan viehättävää tunnelmaa ja maukkaita ruokia. Kokeile Fisherman's Platteria saadaksesi vähän kaikkea.

Dockside Market & Grill, 148 NJ-31 Suite 107, Flemington, NJ 08822, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (7)

Sinä tulet löytämäänedullisia mereneläviä, rento ilmapiiri ja ystävällinen palvelu tässä ravintolassa, joka on voittanut lukuisia "best of" -palkintoja. Kokeile rapulihamac n' -juustoa tai puhvelin valkosipulia kampasimpukoita, jos etsit jotain hieman erilaista.

Blue Claw, 4494 Burlington Pike, Burlington, NJ 08016, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (8)

Facebook/Allegro Seafood Grill

(Video) Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS

Tällä portugalilaisella kala- ja äyriäispaikalla (kyllä ​​- New Jerseyssä!) on niin paljon tarjottavaa. Nauti laadukkaasta ruoasta, ainutlaatuisesta ruokalistasta, elävästä musiikista ja kausiluonteisesta patiosta. Vieraat kehuvat loistavasta ruoasta, erinomaisesta palvelusta ja suurista annoksistatämä ravintola New Jerseyssä.

Allegro Seafood Grill, 58 Kossuth St, Newark, NJ 07105, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (9)

Vaikka valikko on pienemmällä puolella, kaikki tälläsimpukkahuvila New Jerseyssäon herkullista. Paikka on usein täynnä ja arvostelut ovat erinomaisia.

Uncle Vinnie's Clam Bar, 5 E Somerset St, Raritan, NJ 08869, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (10)

Näillä kausiluontoisilla markkinoilla on pieni hökkeli, "Sea Dogs Grill" niille, jotka etsivät perinteisempää ruokailukokemusta. Vähemmän ravintolaa ja enemmän markkinoita, tämä on täydellinen paikka ostaa irtotavarana (ehkä tulevia lomajuhlia varten), koska hinnat ovat loistavia ja merenelävät tuoreita! puhuaupeita New Jerseyn mereneläviä.

Skippers Seafood, 647 NJ-72, Barnegat Township, NJ 08005, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (11)

Tämä maalaismainen majatalo, jossa on upea kasvihuone ruokasaliksi, tarjoaa laajan valikoiman amerikkalaisia ​​ruokia. theruokapaikkaon aina mukana New Jerseyn parhaiden kalaravintoloiden listalla! Sijaitsee osavaltion puistoalueella lähellä Delaware Water Gapia ja Worthington State Forestia, vieraat ovat luonnon ympäröimiä ja voivat jopa vuokrata huoneen kiinteistön mökistä.

The Walpack Inn Restaurant, 7 National Park Service Rd 615, Layton, NJ 07851, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (12)

Yelp/Elizabeth J.

(Video) Lapsi soittaa 112

Ihmiset tulevat kaukaa ja kaukaa maistelemaan hummerisämpylöitäShore Fresh Point Pleasantissa, New Jerseyssä. Jotkut jopa sanovat kilpailevansa Mainesta löydettyjen kanssa! Se on rohkea väite, mutta emme ole niitä, jotka kiistelevät yleisen mielipiteen kanssa, etenkään mitä tulee upeisiin New Jerseyn mereneläviin.

Shore Fresh Seafood Market & Restaurant, 57 Channel Dr, Point Pleasant Beach, NJ 08742, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (13)

Yhdessä meistä piilossasuosikki pikkukaupungit New Jerseyssä, Milford House on monivuotinen suosikki, joka tunnetaan ylellisestä ja suolaisesta yhdistelmästä amerikkalaista lohturuokaa, mereneläviä ja raakoja ostereita. Ilmoittaudu mukaan!

The Milford House, 92 Water St, Milford, NJ 08848, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (14)

Tämäsuosittu paikallinen ja huippuluokan liitoson suuri yhteisöllisyyden ja maun suhteen. Tulet rakastamaan ystävällistä palvelua, tuoreita meren antimia ja laajaa jälkiruokalistaa. Voisimme syödä pala browniepiirakkaa heti! Muita suosikkeja ovat mustikkapiirakka, rapukakut ja Warner's Bouillabaisse.

Steve & Cookie's By the Bay, 9700 Amherst Ave, Margate City, NJ 08402, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (15)

SijaitseeLiberty State Park Hudson-joellaTämä moderni kalaravintola tarjoaa upeat näkymät ja on suosittu paikka yksityistilaisuuksiin. Asiakkaat voivat nauttia klassisista suosikeista nykyaikaisin vivahtein, ja keittiömestarin maistelumenut ovat erittäin suositeltavia.

Maritime Parc, Liberty State Park, 84 Audrey Zapp Dr, Jersey City, NJ 07305, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (16)

Yelp/Carmen O.

(Video) Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more

Vieraat voivat nauttia tässä rennosta ilmapiiristä ja laadukkaasta menustaarvostetuin ravintola. Tunnustuksia ovat muun muassa New Jersey Monthlyn "parhaaksi ravintolaksi" nimeäminen sekä korkeat arvosanat Zagatissa ja Yelpissä. Kuvassa paahdettu miekkakala "Nicoise".

Shipwreck Grill, 720 Ashley Ave, Brielle, NJ 08730, USA

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (17)

Tämärantahelmi New Jerseyssäon kuuluisan "boat-baarin" koti, ja se on ollut esillä Diners-, Drive-ins- ja Dives -ohjelmissa. Ruoka on poikkeuksellista, eikä ole parempaa aikaa kokeilla sitä kuin nyt! Loma-asiakkaiden arvostusmenu on ilmiömäinen tarjous, joka tarjoaa vieraille valikoituja alkuruokia + salaattia + pääruoka + jälkiruoka -yhdistelmät vain 25 dollarilla per henkilö. Tämä rajoitetun ajan tarjous ei ole saatavilla jouluna tai uudenvuodenaattona. Lisätietoja on osoitteessaOysterCreekInnNJ.com.

41 Oyster Creek Rd, Galloway, NJ 08205, USA

Ei ole yllätys, että meillä on niin monia upeita kalaravintoloita ja laaja rantaviiva. Mitä mieltä olet - onko paikkoja, jotka haluaisit sisällyttää yllä olevaan New Jerseyn parhaiden kalaravintoloiden luetteloon? Minne menet tyydyttämään valtavaa merenelävien himoa? Haluatko jakaa suosikkikala- ja äyriäisbuffet New Jerseyssä? Kuuntele kaikki Garden Staten merenelävät alla olevissa kommenteissa!

Tietenkään kaikki merenelävät eivät ole aina täällä kauniissa osavaltiossamme. Todisteeksi tästä voit katsoa nämä arvostetut ja kriitikoiden ylistämätravintolat New Jerseyssä!

OnlyInYourState voi ansaita korvausta tässä artikkelissa olevien tytäryhtiölinkkien kautta.

Näissä New Jerseyn ravintoloissa on kaikkien aikojen parhaat merenelävät (18)

OIYS-vierailukeskus

New Jerseyn parhaat kalaravintolat

9. toukokuuta 2022

Sarah M.

Mikä on *paras kalaravintola New Jerseyssä?

Vaikka yllä oleva luettelo korostaa valintojamme New Jerseyn parhaista kalaravintoloista (monikko!), jos pyydät valintaamme New Jerseyn *parhaaksi kalaravintolaksi, Parker's Garage ja Oyster Saloon ovat varmasti listan kärjessä. . Miksi? Koska sen lisäksi, että voit nauttia upeista merenelävistä *ja* vertaansa vailla olevista rantanäkymistä, sinun on todellanouse lautalle ja aja ulos tähän ravintolaan, joka mielestämme tekee uskomattoman monipuolisen ruokailukokemuksen. Näin se toimii: saat bnouse lautalle Tuckertonin satamassa ja nauti luonnonkauniista kyydistä ennen kuin saavut Beach Haveniin. Kun olet siellä, valmistaudu meren herkkujuhliin massiivisessa ulkoilmaruokasalissa, josta pääsee ulos. Osterit ovat uskomattomia, samoin kuin tuore rapu ja kampasimpukat. Ja saadaksesi aivan mahtavan pureman, tilaa ehdottomasti yksi Parkerin legendaarisista hummerimaissikoirista... se on helposti meidän kaikkien aikojen suosikkiruokamme kepillä!

Onko New Jerseyssä kala- ja äyriäisbuffetteja?

(Video) KUMMITETUT VALTIOT (Uuden Englannin) - Jeff Belanger

Jos kaipaat valtavasti tuoreita saaliita, et voi mennä pieleen The Manorilla, upealla rakennuksella ja tapahtumapaikallaparas kala- ja äyriäisbuffet New Jerseyssä-- ja Keski-Atlantti! Tässä luonnonkauniissa paikassa voit nauttia à la carte -ruokailusta heidän Terrace Loungessaan (tammibaari ja lahjakas pianisti), buffetruokailusta Manor Roomissa (jossa on käsin veistettyjä jääveistoksia ja koristeellisia kukka-asetelmia), erityisistä kansainvälisistä buffet-iloista ja Viinikeskiviikkoisin (BYO ilman korkkimaksua). Heidän upea lasikupolinsa tarjoaa lounge-tunnelman musiikin, cocktailien ja tanssin kanssa viikonloppuisin. Menuvaihtoehdot ovat yhtä monipuoliset kuin ruokailuvaihtoehdot – löydät ylellisen valikoiman, kuten pihviä, äyriäisiä, villisikoja ja briossileipävanukasta. Meren antimet ovat kuitenkin suosikkimme täällä... tuore hummeribuffet on todennäköisesti New Jerseyn parhaiten varjeltu salaisuus!

Videos

1. Lyhytelokuva:Uusi oppilas Eero
(Vilhelm)
2. Lonely (short version)
(Maaritin luokka)
3. MPH Aloitustapahtuma 4.4.2022 / Nauhoite
(Mission Positive Handprint)
4. Eri UFO-tyypit ja -muodot historiassa
(Cristina Gomez)
5. UFOt ja muukalaiset – väitetyt tukikohdat
(Cristina Gomez)
6. THE COUNTRY COLLECTORS Q&A (GETTING PERSONAL)
(The Country Collectors)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 09/08/2023

Views: 5921

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.