Kuinka saada voittoa varakkaista mannerkiinalaisista (2023)

Kiina on yksi maailman rikkaimmista maista. Yli 1 miljardin mannerkiinalaisensa ansiosta on väistämätöntä, että Kiinasta tulee jonakin päivänä maailman rikkain maa.

Mannerkiinalaiset ostavat kiinteistöjä Yhdysvalloista. Ulkomaalaiset ostajat ovat yksi syistä, miksi olen niinnousussa asuntomarkkinoillapandemian jälkeinen. Ulkomaiset ostajat kiirehtivät takaisin ostamaan halpoja yhdysvaltalaisia ​​kiinteistöjä.

Olen kuitenkin hieman ristiriitainen. Toisaalta hyödyn omaisuuden omistajana. Toisaalta amerikkalainen unelma on vaikeampi saavuttaa niille, jotka eivät ole valmistautuneet.

VarakasmantereelleKiinalaiset ostavat omaisuuden (yleensä talon) naurettavaan hintaan ja syrjäyttävät olemassa olevat kotimaiset ostajat. Olen aina kuullut tarinoita rikkaista mannerkiinalaisista, jotka ostavat Amerikan, mutta en ole koskaan kokenut tilannetta vasta äskettäin.

Lähistöllä oleva koti oli viihtynyt markkinoilla kolme kuukautta talviloman aikana, marras-tammikuussa. Välittäjä hinnoitteli kiinteistön 2,1 miljoonalla dollarilla, ja olin täysin varma, että se menisi lähemmäs 1,9 miljoonaa dollaria. Suureksi yllätyksekseni talo päätyi myymään 150 000 dollarilla yli kysyttyä! Olin ymmälläni ja mietin, minkä tyyppinen aasi tekisi tarjouksen umpikujalle listalle.

Osoittautuu, että luultavasti erittäin rikas aasi, koska myyntiedustaja kertoi minulle, että uusi omistaja on 20-vuotias englantilainen + taideopiskelija Kiinasta. Hän vieraili paikassa luokkien välillä eräänä päivänä ja kertoi vanhemmilleen, että tämä oli se. Hänen vanhempansamaksoi kaikki käteisellä.

Kuinka saada voittoa varakkaista mannerkiinalaisista

Vedin oston toiselle onnekkaalle naapurille, jonka ei tarvinnut kamppailla ja säästää ostaakseen oman kodin.Massiivinen sukupolvien varallisuuden siirto on totta, enkä ole vielä tavannut yhtä naapuria, joka osti oman kodin omilla rahoillaan. Olen tavannut kahdeksan naapuria tähän mennessä.

Kaikki oli hyvin, kunnes 120 000 dollarin Nissan GT-R alkoi lentämään hiljaisten naapurustojemme teillä eräänä päivänä. Autossa on vastenmieliset jälkimarkkinapakoputket, jotka laukaisevat auton hälytyksiä, kun se zoomaa ohi. Kuljettaja ei selvästikään välitä rauhasta tai turvallisuudesta. Lopulta jalankulkija tai lapsi ajautuu tämän auton alle, jos mitään ei tehdä.

Kuinka saada voittoa varakkaista mannerkiinalaisista (1)

Kun olin menossa viikoittaiselle vaellukselle, huomasin GT-R:n pysäköineen aivan 2,25 miljoonan dollarin talon ulkopuolella. Se oli kätevästi 20-vuotiaan omistajan turkoosin Maserati Granturismon vieressä, joka maksaa noin 150 000 dollaria. Otin yhteyttä listausagentilta kysyäkseni, mitä kuuluu, ja hän sanoi, että GT-R-kuljettaja on hänen poikaystävänsä, myös noin 20-vuotias. vuotta vanha englanti + taide-aine Kiinasta.

Ymmärrän nyt, miksi jotkut ihmiset vihaavat rikkaita kansainvälisiä ihmisiä. Yksi asia on tehdä asumisesta kalliimpaa täällä jo asuville ihmisille. Toinen asia on kehua omaisuuttasi ja häiritä naapureitasi, varsinkin jos et ole tehnyt mitään ansaitaksesi sen. Aiempien sukupolvien kiinalaisten maahanmuuttajien maine oli säästäväinen, ahkera ja muita kunnioittava. Näyttää siltä, ​​​​että asenteet ovat muuttuneet Kiinan nouveau rikkaiden myötä. Ehkä varallisuustasot ovat nyt niin äärimmäisiä, tai ehkä se on tyypillinen hemmoteltujen rikkaiden lasten oireyhtymä, joka on tartuttanut tämän asunnonostajan.

Kummallista, sinäei voiviedä laillisesti yli 50 000 dollaria vuodessa Kiinasta. Siksi on aina mysteeri, kuinka niin monet mantereen asukkaat voivat maksaa käteisellä monen miljoonan dollarin ulkomaisista varoista. Kerron heidän salaisuutensa tämän viestin lopussa.

(Video) Mihin nyt kannattaisi sijoittaa?

Mannerkiinalaisilla on valtavasti rahaa

Vaikka Kiinan bruttokansantuote asukasta kohden on vain ~7 000 dollaria, rikkaat ovat vastenmielisen rikkaita.213 maailman miljardöörejä(#2 maailmassa) ja tuhansia tuntemattomia miljonäärejä. Yrittäjyys, ammattitaitoinen länsimaisten yritysten jäljitteleminen ja ehkä pieni valtion apu ovat avaimia tällaiseen massiiviseen vaurauden luomiseen niin nopeasti.

Olen tutkinut Kiinaa siitä lähtien, kun opiskelin ensimmäistä kertaa ulkomailla Pekingissä, Shanghaissa ja Chengdussa vuonna 1997 yliopisto-opiskelijana. Sen jälkeen olen palannut takaisin useita kertoja työn takia ja auttanut tuomaan julkisuuteen joitain suurimmista kiinalaisista yrityksistä, kuten China Mobilesta ja Baidusta.

Minulle on selvää, että kiinalaiset ovat maailmalle nykyään, kuten japanilaiset olivat maailmalle 1980-luvulla. Pääomatilijärjestelmänsä avaamisen myötä kiinalaiset lähtevät maailmanlaajuiselle kulutushullulle seuraavien vuosikymmenten ajan. On turha taistella väistämättömyyttä vastaan. Wellin tulee olla valmis ottamaan heidät vastaan ​​avosylin.

"Rikastuminen on loistavaa!" (致富光荣) sanoi Kiinan johtaja Deng Xiao Ping jo 1980-luvulla, kun hän muutti Kiinan kommunistimaolaishallinnosta yhdeksi maailman kapitalistisimmista maista. Kuinka yllättynyt Deng Xiao Ping olisikaan, jos hän olisi elossa tänään.

Kuinka saada voittoa varakkaista mannerkiinalaisista (2)

Kuinka hyötyä Manner-Kiinan rikkaudesta

Hyötyä Kiinan nouveau rikas, meidän on ymmärrettävä, mitä kiinalaisetManner-Kiinastaovat kuin. Huomioi, että kiinalaisilla on suuri ero sen mukaan, missä he ovat kasvaneet, aivan kuten erot ovat suuria kaikkiin muihin maapalloa levittäviin etnisiin ryhmiin.

Haluan jakaa muutamia yleisiä huomioita kiinalaisista, jotka sinun pitäisi tietää.

1) Kiinalaiset ovat ihastuneet kiinteistöihin.

Rikas oleminen tarkoittaa todellista omaisuutta. Mahdollisimman suuren kiinteistön omistaminen on yksi tärkeimmistä tavoitteista useimmille kiinalaisille. He eivät edes tarvitse omaisuuttaan ansaitakseen vuokratuloja.

Varakkaiden keskuudessa vallitsee pelkoKiinalainensisäänKiinahallitus takavarikoi jonain päivänä heidän omaisuutensa tai tutkii heitä hämärien liikekäytäntöjen varalta. Seurauksena rikasKiinalainenyrittävät saada mahdollisimman paljon rahaapois maastamahdollisimman.

Katso alla olevaa PropGoLuxuryn infografiaa. Raportti luotiin kiinalaisten sijoittajien miljoonien verkkohakujen perusteella vuonna 2021.

Kuinka saada voittoa varakkaista mannerkiinalaisista (3)

Yksi näkemys, jonka voit saada tästä raportista, on se, että sinun pitäisi ostaa kiinteistöjä esimerkiksi San Franciscosta, Lontoosta, Toscanasta, New Yorkista ja Pariisista. Vaikka Seattlen kiinnostus on viime aikoina noussut sen jälkeen, kun Vancouver otti käyttöön 10 prosentin ulkomaisten investointien veron.

Kiinalainensijoittajat sijoittavat yleensä sinne, missä on keskittymistäKiinalainen. Siksi ei ole tarpeeksi hyvä ostaa vain asuntoa yhdestä 20 katsotuimmasta kaupungista. Sinun täytyy ostaa alueilla, joilla on jo kukoistavaKiinalainenväestö.

(Video) This Is My "Why" - The Journey of a Day Trader

San Franciscossa tämä alue onRichmondin ja Sunsetin piirit. New Yorkissa kiinalaiset ovat ryhmittyneet Queensiin, Brooklyniin ja Manhattanin Chinatowniin (alempi). Vancouverissa niitä on kaikkialla, mutta erityisesti länsipäässä.

2) Puhu mandariinia ja ymmärrä kiinalaista kulttuuria.

Noin 15 % maailman väestöstä eli 1 miljardi ihmistä puhuu mandariinia verrattuna 500 miljoonaan englantia puhuvaan. Menestyksekkäässä liiketoiminnassa on kyse positiivisista yhteyksistä. Puhumalla mandariinikiinaa voit olla paremmin yhteydessä varakkaisiin mannerkiinoihin.

Mandariinikiinan ja englannin lisäksi sinun tulee myös mennä Kiinaan, Taiwaniin ja Hongkongiin ja uppoutua kulttuuriin mahdollisimman pitkään. Pystyt omaksumaan tärkeitä tapoja, joilla on pitkä matka idän ja lännen välisen kulttuurisen kuilun kuromiseen.

On esimerkiksi tärkeää ottaa kengät pois ennen kuin astut jonkun kotiin. Vain Amerikassa sallimme ihmisten kiertää kotiamme koiranpaskalla, mudalla ja lialla, joka on tarttunut kenkiinsä. On myös tärkeää tarjota vanhemmille teetä ja ruokaa aterioiden yhteydessä ja olla viimeinen, joka aloittaa syömisen.

Suhteen rakentamisen kannalta kulttuuriset omituisuudet ovat tärkeitä. Sinun ei tarvitse puhua täydellistä mandariinia, mutta ainakin näytä, että olet ponnistellut.

3) Ymmärrä onnea, taikauskoa ja feng shuia.

Kiinalaiset ovat hyvin taikauskoisia. Et koskaan näe kiinalaisen valitsevan numeroa "4" millekään, koska neljä lausutaan "si", mikä kuulostaa kuolemalta. Paras numero on "8", koska se lausutaan "ba", joka kuulostaa "fa" taionnimandariinikiinaksi.

Kuinka saada voittoa varakkaista mannerkiinalaisista (4)

Hyvinvoinnin merkkejä ovat matkapuhelinnumero, jossa on mahdollisimman monta 8:aa, kotiosoite numerolla 8 tai 8 esineen ostaminen, kuten talo, jossa on kahdeksan ulkoikkunaa. Tiedän yhdenKiinalainenostaja San Franciscossa, joka kulki ylös ja alas talojen korttelissa, jotka kaikki alkoivat numerolla 8, ja jätti jokaiseen postilaatikkoon merkinnän, jossa hän kysyi, voisiko hän ostaa talon.

Feng Shuion lakijärjestelmä, jonka katsotaan säätelevän tilan järjestystä ja suuntausta suhteessa energiavirtaan (qi) ja jonka suotuisat tai kielteiset vaikutukset otetaan huomioon rakennusten sijoittelussa ja suunnittelussa.Feng Shuivaikuttaa onnellisuuteen, ja mikä on tärkeämpää kuin olla onnellinen? Varmista, että markkinointimateriaalisi käsittelee feng shuia.Esimerkiksi,Tämä upea talo on länteen päin, jotta se tarjoaa maksimaalista luovuutta iltapäivällä ja terveyttä joka aamu!

4) Ymmärrä Kiinan vaikea menneisyys.

Kiinalaiset ovat käyneet läpi myrskyisiä aikoja lukuisten hyökkäysten ja sydäntä särkevien julmuuksien myötä. Jotta voimme todella rakentaa empatiaa jonkun kanssa, meidän on ymmärrettävä hänen kipunsa.

Tässä on vuoropuhelu, jonka kävin kiinalaisen taksinkuljettajani kanssa, kun vierailin Chengdussa useita vuosia sitten.

"Kyllä, tuloni ovat kasvaneet 30 % vuodessa, joka vuosi viimeisen viiden vuoden aikana. Mutta olen silti taksinkuljettaja! Kaikki ympärilläni tienaavat yhtä paljon, ellei paljon enemmän," hän selitti.

(Video) Mikä on maailman demokratian tila?

"Entä elinolosuhteet? Varmasti ovat nyt parempia?" Kysyin.

"Hallitus on päättänyt rakentaa nämä massiiviset korkeat nousut meille kaikille. Kyllä, ainakin meillä on ilmastointi kuumina kesinä, mutta tilat ovat ahtaita. Lisäksi elintarvikkeiden hinnat ovat nousseet viime aikoina 30-40 %, erityisesti sianlihan hinnat. Olemme kaikki rikkaampia, mutta silti kaikki samanlaisia!

Hän jatkoi: "Kulttuurivallankumouksen aikana vanhempani lähtivät maaseudulle. He eivät uskoneet auttavan minua jatkamaan koulutustani, joten en mennyt yliopistoon. Tässä olen, vuosikymmeniä myöhemmin ajamassa taksia. Tämä on kaikki, mitä tiedän tehdä, ja tämä on kaikki, mitä teen koskaan kuolemaani asti.

Tietoa kulttuurivallankumouksesta Mao Ze Dongin johdolla 1960-luvulla jaNanjingin verilöylyjapanilaiset vuosina 1937–1938. Nämä ovat kaksi historiallista tapahtumaa, joilla on eniten merkitystä. On tärkeää ymmärtää Manner-Kiinan historiallinen ahdinko.

5) Ymmärrä uskollisuus jaguanxi.

Kyse ei ole siitä, mitä sinä tiedät, vaan se, kenen tiedät. Tämä ei ole missään niin totta kuin asioidessa kiinalaisten kanssa. Amerikassa voimme määritelläguanxi"yhteyksinä". Jotkut saattavat määritellä ankaramminguanxi"nepotismina". Mutta Kiinassa on kyse ihmisistä, jotka huolehtivat sinusta.

Uskollisuuden merkitystä ei voi aliarvioida. Jos esimerkiksi autat ystävääsi vaikeana aikana, ystäväsi ei ole vain ikuisesti velkaa yrittäessään maksaa sinulle takaisin, vaan myös hänen lapsiaan neuvotaan osoittamaan syvää kunnioitusta. Kiinalainen kulttuuri keskittyy hyvin perheeseen. Tästä syystä yhden kotitalouden alla on taipumus nähdä useampia sukupolvia verrattuna Yhdysvaltoihin, joissa itsenäistymistä arvostetaan enemmän.

6) Työskentele kiinalaisille yrityksille.

Kun ymmärrät Kiinan kulttuurin, historian ja kielen, olet valmis työskentelemään kiinalaisessa yrityksessä. Kiinalainen älypuhelimien valmistaja Xiaomi on Uberin jälkeen maailman toiseksi arvokkain startup yli 40 miljardilla dollarilla. Heillä on globaaleja laajentumissuunnitelmia ja he tarvitsevat ihmisiä, joilla on kaikenlainen tausta. Sitten on julkisesti noteerattuja jättiläisiä, kuten Alibaba, ja Baidu, jotka etsivät aina ulkomaisia ​​kykyjä.

Harkitse myös monikansallisia yrityksiä, kuten Proctor & Gamble ja GE, jotka haluavat kasvattaa markkinaosuuttaan Kiinassa. NBA yrittää selvästi kasvattaa suosiotaanKiina. Kuinka siistiä olisi olla NBA:n yhteyshenkilöKiina? Tietysti myös kiinteistönvälittäjä, joka auttaa kiinalaisia ​​ostajia ostamaan markkinoiltasi, voi olla varsin tuottoisaa. Mahdollisuudet ovat loputtomat!

7) Ymmärrä, että uusi rikkaus on räikeää rikkautta.

Kaikkea Manner-Kiinan varallisuutta pidetään "uudeksi rikkaudeksi", koska talous alkoi todella avautua vasta 1990-luvun lopulla. Mitä kaikki ihmiset, jotka yhtäkkiä saavat paljon rahaa, tekevät? Heillä on tapana käyttää sitä aggressiivisesti kalleimpiin valtavirran muotituotteisiin äärimmäisyyksiin asti.

Pirteä rikkaus on rikkautesi edessä. Valitettavasti räikeä rikkaus ei useinkaan liity hyvää makua tai nöyryyttä, koska aikaa ei ole ollut paljoa viljellä. Kiinan kansallinen matkailuhallinto jopa julkaisi 64-sivuisen käsikirjan nimeltä "Guidelines on Civilized Travel Abroad", koska ympäri maailmaa on ollut niin paljon valituksia kiinalaisten turistien huonosta käyttäytymisestä.

Turkoosi Maserati GranTurismo, joka omistaa 2,25 miljoonan dollarin talon asemat, on täydellinen esimerkki räikeästä rikkaudesta. Nissan GT-R:n kaksi massiivista pakoputkea ja kilpa-siipi ovat toinen esimerkki räikeästä rikkaudesta. Sillä ei ole väliä, jos henkilö näyttää naurettavalta 700 dollarin Gucci-paidassa, joka on kaksi kokoa liian tiukka, kiinalaiset rakkauden nimimerkkituotteet. He ovatStealth Wealthin vastainen.

(Video) Chia IPO Livestream - Price, XCH Shares, Outlook, Whitepaper Review

Mitä tiedämme ihmisistä, jotka rakastavat esitellä omaisuuttaan? Ymmärrämme, että he itkevät huomiota ja tuntevat olonsa epävarmaksi pituudestaan. Seurauksena on, että sinun on opittava ihastumaan niihin, jotka ovat mahtipontisia näkemällä omaisuuttaan. Onnittele heitä runsaasti ja totea samalla, että sinulla ei ole koskaan varaa niin mukaviin asioihin. Kun olet saavuttanut heidän arvostuksensa, voit alkaa kehittää kannattavaa suhdetta. Mannerkiinalaiset kaipaavatkunnioitusta, arvovaltaa ja tunnustusta.

8) Mene naimisiin varakkaan maahanmuuttajan kanssa.

Ulkomaalaiset voivat saada maahanmuuttajaviisumeja Yhdysvaltoihin (tunnetaan virallisesti EB-5-viisumina), jos he investoivat 500 000–1 miljoona dollaria yritykseen, joka luo vähintään 10 uutta työpaikkaa. Iso-Britannia myöntää viiden vuoden oleskeluoikeuden, jos ulkomaalainen sijoittaa miljoona puntaa (1,55 miljoonaa dollaria). Espanjassa kiinteistön ostaminen 500 000 euron (557 000 dollarin) arvosta saa ulkomaalaisten oleskeluoikeuden niin kauan kuin omaisuutta säilytetään. Rahalla saa paljon pääsyä ympäri maailmaa.

Jos maahanmuuttajalla on näin paljon rahaa investoitavaksi pelkkään viisumiin, hän katapultoituu automaattisesti kosijaan ylempään keskiluokkaan rikkaaseen asemaan, koska takana on varmasti enemmän.

Naimisiinmeno vaurauteen on todellakin yksi parhaista oikoteitä, jos et voi luoda omaa. Anna minun nyt leipoa keksejä rikkaalle naapurilleni ja toimittaa ne, kun hänen Nissan GT-R -ajopoikaystävänsä ei ole paikalla.

Kiinan vaurauden hyökyaalto on tulossa Amerikkaan

Kuinka saada voittoa varakkaista mannerkiinalaisista (5)

Pidätkö siitä tai ei,Kiinalaiset tulevat ostamaan maamme, tarjoa tarjouksiamme kiinteistöistämme, kilpaile yliopistoon pääsystä, ota työpaikkamme ja omista yrityksemme.Globalisaatio on väistämätön.Sen sijaan, että tekisimme mitään, meidän on keksittävä, kuinka kilpailla. Tunnemme maamme paremmin kuin kukaan muu. Siksi meillä pitäisi olla kilpailuetu.

Kun kiinalaisia ​​rajoittavat säännöt, jotka sallivat heidän muuntaa/ottaa pois vain 50 000 dollaria henkilöä kohden vuodessa, miten he siirtävät yli 300 miljardia dollaria pois maasta vuodessa? Vastaus löytyy Kiinan maanalaisista pankeista, yksityispankkiireista, offshore-kauppayhtiöistä, suorista yrityssijoituksista, ulkomaalaisen kanssa menemisestä naimisiin, käteisen kantamiseen sekä perheen ja ystävien kiintiöiden yhdistämiseen – tämä käytäntö tunnetaan nimellä "smurffaus".

Oletetaan, että sinulla on 10 perheenjäsentä Kiinassa. Jos olet varakas, lahjoita jokaiselle heistä vähintään 50 000 dollaria vuodessa, jotta he voivat yhdessä lähettää 500 000 dollaria. Viiden vuoden rahalähetysten jälkeen voit ostaa 2,5 miljoonan dollarin kiinteistön ilman ongelmia. Tietenkin aiot antaa heille jotain sivuun heidän hässänsä. Siellä on valtava rahoituslaitosten verkosto, joka huolehtii kuumasta ulkomaisesta rahasta maksua vastaan.

Kun Kiinan pääomatase alkaa vihdoin todella löystyä, tulemme näkemään rahatulvia, jotka haluavat ostaa kiinteistöjä ympäri maailmaa. Valtavan epävakauden ja hallituksen jatkuvan puuttumisen vuoksi kukaan tuntemani mannerkiinalainen ei todellakaan usko Kiinan osakemarkkinoiden pitkän aikavälin kestävyyteen. Varakkaat kiinalaiset etsivät omaisuutta aivan kuten mekin. Heidän silmissään Yhdysvallat ja Kanada tarjoavat haluamansa turvallisuuden.

Suosituksia vaurauden rakentamiseen

Tutustu kiinteistöjen joukkohankintamahdollisuuksiin. Jos sinulla ei ole käsirahaa kiinteistön ostamiseen, et halua käsitellä kiinteistönhoitoon liittyvää vaivaa tai et halua sitoa likviditeettiäsi fyysiseen kiinteistöön, katsoVarainkeruu, yksi tämän hetken suurimmista kiinteistöjen joukkohankintayrityksistä.

Kiinteistöt ovat olennainen osa monipuolista salkkua. Kiinteistöjen joukkoistaminen antaa sinun olla joustavampi kiinteistösijoituksissasi sijoittamalla asuinpaikkasi ulkopuolelle saadaksesi parhaan mahdollisen tuoton. Esimerkiksi kattokorot ovat noin 3 % San Franciscossa ja New Yorkissa, mutta yli 10 % Keskilännessä, jos etsit tiukasti sijoitustuottoja.

Rekisteröidy ja tutustu kaikkiin Fundrisen tarjoamiin asuin- ja kaupallisiin sijoitusmahdollisuuksiin ympäri maata.Se on ilmainen katsoa. Olen henkilökohtaisesti sijoittanut 810 000 dollaria kiinteistöjen joukkorahoitukseen monipuolistaakseni omaisuuttani ja ansaitakseni tuloja 100 % passiivisesti.

(Video) The Choice is Ours (2016) Official Full Version

Osta asuntolainaaTarkista viimeisimmät asuntolainojen korot verkossaUskottava. Heillä on yksi suurimmista lainanantajaverkostoista, jotka kilpailevat yrityksestäsi. Tavoitteesi tulisi olla saada mahdollisimman monta kirjallista tarjouksia ja sitten käyttää tarjouksia vipuvaikutuksena saadaksesi mahdollisimman alhaisen koron.

Päivitetty: Kiinalaiset asunnonostajat ovat jättäneet talon tyhjiksi yli vuodeksi oston jälkeen. Näyttää siltä, ​​että he ovat juuri käyttäneet taloa pysäköidäkseen 2,25 miljoonaa dollaria omaisuudestaan. Se oli hieno liike, koska Yhdysvaltain dollari on vahvistunut 13 vuoden huipulle ja talon arvo on nyt lähempänä 3 miljoonaa dollaria. Älä anna varakkaiden mannerkiinalaisten ostaa omaisuuttamme. Osta sen sijaan oma kiinteistömme!

Videos

1. 人民币涨势凌厉冲击出口房市暴跌吓到央行出手打压,诺贝尔和平奖给联合国粮食组织不给川普美国将退群?RMB rally hits exports hard, central bank suppress.
(派TV)
2. ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО!
(Китайская Посылка)
3. 政治庇护的阎丽梦怎么办川普是否会赦免班农?美帝要剪中国羊毛一国两府才能还清朝债务?Will Trump pardon Bannon? What about Yan, Limeng's asylum?
(派TV)
4. 五独港台疆藏蒙印度会攻拉萨吗?哈医药收购GNC被查四大战时法宝美元黄金粮食枪炮如何防止财产变军费 HPGC's acquisition of GNC is investigated by US.
(派TV)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated: 07/08/2023

Views: 5681

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.