De beste 35 kapsels voor vrouwen ouder dan 40 jaar volgens beroemdheden (2023)

Leeftijd is slechts een aantal bij het overwegen van de beste kapsels voor vrouwen ouder dan 40 jaar.Als u ons niet gelooft, vertrouw erop dat experts het erover eens zijn: er zijn geen regels.

"We gaan weg van alle taal die het idee behoudt dat vrouwen op een bepaalde leeftijd bepaald haar moeten hebben", zegt een stylist van beroemdheden.David Lopez."[Tegenwoordig] ik denk dat veel vrouwen ouder dan 40 jaar op zoek zijn naar kapsels die beter geschikt zijn voor hun levensstijl en routines."Wat is het belangrijkste?Het beste kapsel vinden en de juiste tools en producten gebruikenhoudt de lengte gezond.

We weten tenslotte dat het misschien een beetje overweldigend is om de stijl te beperken met zoveel vrije hand.Dus als u op zoek bent naar instructies, helpen we Lopez en Bumble en Bumble Hairstylist.Andrean Noir.Hier onthult het paar hun beste haartips en stijl voor die ouder dan 40.Scroll naar beneden om degene te vinden die bij u past.

01Van de 35

Reese Witherspoon

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (1)

Sorry, Generation Z: Het zijgedeelte is terug en gaat nergens heen.Een diepe kant is een gemakkelijke manier om het volume te vergroten en je haar te bereiken.Hier wordt Reese Witherspoon aan de linkerkant gebruikt

02Van de 35

Gemma Chan

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (2)

Als je een pony nodig hebt, is er geen betere inspiratie dan Gemma Chan.Hier kleedt hij zich in zijn lange haar als een klassieke groep en geeft zijn dunne pony langs zijn hoeken.

03Van de 35

Jennifer Garner

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (3)

BobsZe zijn de heetste snee van het seizoen en passen in elke gezichtsvorm.Als u een unieke draai in tijdloze stijl wilthet effect van een natte uitdrukking van haarkuten Jennifer Garner.

04Van de 35

Beyoncé

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (4)

Als je op zoek bent naar inspiratie voor lang haar, probeer dan iets zachts en romantisch.Beyoncé's boticel -achtige krullen worden gedefinieerd met gouden linten.

05Van de 35

Halle Berry

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (5)

De retro -stemming biedt klassieke elegantie.Zie bewijs van het geïnspireerde haar van Halle Berry2023 Academy Awards.Een stylist van beroemdhedenSara Seward, Berry's haar is een "gedeconstrueerde vingergolf" die één oog bedekt vanwege een moderne draad.

06Van de 35

Michelle Yeoh

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (6)

Gesneden achterhaar is voor altijd stijlvol.Als voorbeeld: Michelle Yeoh, wiens rug lang donker haar er koninklijk en stijlvol uitziet.

07Van de 35

Helench Heres

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (7)

Laat Helen Mirren dit jaar een van de grappigste haarkleuren introduceren.Op het filmfestival van Cannes in 2023 gebruikte Mirren haar witte haarmengsel van winterboerderijen, turquoise en elektriciteitshoogtepunten.

08Van de 35

Kate Beckinsale

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (8)

Til de klassieke paardenstaart op, zoals Kate Beckinsale, waardoor het aan het einde een losse golf krijgt voor beweging.Je kunt je hoofd ook een beetje bossig geven om het volume te vergroten.

09Van de 35

Missy Elliott

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (9)

Er zijn zoveel manieren om zich aan te kledenbeschermende stijlen.Hier assembleert Missy Elliot hun combinaties van de microfoons en verandert in een complexe bovenste knoop.

10Van de 35

Kerry Washington

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (10)

Noir zegt dat het niet uitmaakt wat Bob je kiest - luchtig, rond, bot, enz. - je zult zeker eindigen met iets waar je absoluut van houdt.We zijn momenteel geobsedeerd door deze volledige en golvende Bob in Washington.Het creëert de glamoureuze stemming van het oude Hollywood met zijn sappige kanten en diepe kant.Noir beveelt het product aan zoalsBB.Hairdresser's onzichtbare olieOm je haar glanzend te laten lijken.

11Van de 35

Zoe Saldana

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (11)

Natuurlijk stopte de laatste operatie van Zoe Saldana ons allemaal midden in scrollen.Gemaakt door beroemdheidstylist Mara Roszaki is Salana's snit "is"Franse bob"Afgeronde uiteinden die de koele dosis polijsten verhogen.

12Van de 35

Sofia Vergara

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (12)

Lopez zegt dat hij uit het raam is dat "oudere" vrouwen hun lange haar niet kunnen houden."Zolang het gezond, glanzend, verzorgd en goed ontworpen is, kun je daar afdalen", zegt hij."Je kunt je haar gebruiken zoals je wilt, zolang je maar tekenen van jeugd hebt: volheid, glans, lichaam, stuiteren."

Het lange haar van Sofia Vergara is gelaagd om haar gezicht te omlijsten en verwarmd met karamelkleuren.

13Van de 35

Nicole Kidman

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (13)

De paardenstaart is een betrouwbare stijl als u op zoek bent naar iets eenvoudigs maar nog steeds geassembleerd.Als je een meer ontspannen sfeer wilt, houd van Nicole Kidman en laat een paar kapsels vooruit voor gezichtsframing.

14Van de 35

Jennifer Lopez

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (14)

Eenvoudig en stijlvol strakke ballerina-dumb is een geweldig kapsel voor alle gelegenheden.Jennifer Lopez kleedt zijn knoop aan het midden gleed naar achteren.

15Van de 35

Jennifer Aniston

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (15)

Als je van je lengte houdt, maar je bent op zoek naar een snit die een nieuwe vorm en dimensie aan je haar toevoegt, zijn lagen op de juiste manier.Jennifer Aniston is ongetwijfeld de koningin van de lagen ("Rachel" beroemd), Jennifer Aniston rockt al jaren met gezichtslagen en ziet er nog steeds prachtig uit.

16Van de 35

Angela Bassett

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (16)

Vier je krullen op een grote en gewaagde manier.Angela Bassett gebruikt haar zachte spiralen uitgebreid en net over je schouders.

17Van de 35

Jae op de fan.

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (17)

Als je grijs gaat, overweeg dan stijlvol zilver -gekleurde bob, zoals Jane Fonda.Voeg de diepte en glans toe door witte hoogtepunten toe te voegen.

18Van de 35

Naomi Campbell

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (18)

Als u gewoon op zoek bent naar een vleugje moed zonder te binden aan volledig heldere kleuren, laat de paarse strepen van Naomi Campbell uw gids zijn.Ze slaan Campbell's donkere haar en worden gebruikt met zijn stompe pony om een ​​dramatisch effect te bereiken.

19Van de 35

Naomi Watts

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (19)

Eenvoudig betekent niet saai.Geef de saaie bob om het volume te buigen door de hoofden te buigen voor lichaam en stuiteren, zoals hier in Naomi Watts.Lopez beveelt de aanpasbare haargereedschap aan zoalsT3 Switch Kit Curl Trio vervangen Curly, om veilig te formatteren.

20Van de 35

Gabrielle Union

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (20)

Kies je tussen vlechten en laat je de krullen los?Waarom een ​​andere kiezen als je beide kunt krijgen?Gabrielle Union gebruikt haar haar in dunne vlechten die afdalen in een losse krul wanneer ze de toppen bereiken.

21Van de 35

Leslie Mann

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (21)

LOB's zijn zo veelzijdig als hun kortere tegenhangers.Leslie Mann kleedt zich een beetje in haar broek door golvend om haar fijn haar aan haar lichaam te geven.

22Van de 35

Tracee Ellis Ross

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (22)

Als je je vlechten op een eenvoudige maar spectaculaire manier wilt vormen, probeer dan een gevlochten paardenstaartlook.Tracee Ellis Ross kleedt zijn haar terug in een stilled hoog bovenste pak dat ver van zijn schouders is gemaakt.

23Van de 35

Cindy Crawford

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (23)

Cindy Crawford serveert de explosieve uitstraling van een topmodel uit de jaren 90 met haarverlenend haar, verdeeld in een diepe kant om het volume te vergroten.

24Van de 35

Charlize Theron

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (24)

Voeg textuur toe aan een zeer korte bob door het licht te zwaaien.Charlize Theron gebruikt de zijne aan de zijkant om het lichaam toe te voegen.

25Van de 35

Jada Pinkett-Smith

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (25)

Eenvoud heeft schoonheid en het geschoren hoofd creëert een gewaagde en krachtige uitstraling.Kijk maar eens naar Jada Pinket-Smith.

26Van de 35

Sandra Bullock

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (26)

Deze losse golven in Sandra Bullock's lang gelaagde haarsignaal eenvoudige elegantie.Gebruik een krulachtigeIn de 2023 koopt de beste schoonheid winnaar,,Shark Flexstyle luchtstyling & droogsysteem, om haarontwerp gemakkelijk en veilig te maken voor haar.

27Van de 35

Kim Kardashian

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (27)

Als iemand de zijlijn een klein voordeel kan geven, is het Kim Kardashian.Hier kleedt hij zijn eigen voorhoofd om een ​​natte uitstraling te krijgen die netjes en futuristisch is.

28Van de 35

Viola Davis

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (28)

Viola Davis Afro is een prachtig voorbeeld van de schoonheid van uw natuurlijke textuur.Vergeet niet om zorgproducten te gebruiken zoalsObny Grenade & Honey Conditioner,Houd krullen gezond en gehydrateerd.

29Van de 35

Gwyneth Paltrow

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (29)

Als u naalden zoals Gwyneth Paltrow gaat maken, zorg er dan voor dat u uw haar glad en glad houdt met haarolie.Vind zoietsJohn Frieda Frizz gemak extra kracht -hiusseerumiom glans en tam toe te voegen, pluizig of vliegen.

30Van de 35

Lucy Liu

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (30)

Geen enkele bob, maar Lucy Liu gebruikt de zijne op een diepe sectie die het effect verbetert.De uiteinden worden onder een afgeronde hoek gesneden om de hele look te verzachten.

31Van de 35

Priyanka Chopra

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (31)

Wie zegt dat de staartjes voor jongeren moeten worden geboekt?Priyanka Chopra verzamelt een klein deel van het haar aan beide kanten voordat ze ze lang worden.Hij houdt zijn rest van zijn lange haar naar beneden om een ​​meer geavanceerde interpretatie van de klassieke jeugdstijl te krijgen.

32Van de 35

Heidi Klum

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (32)

Volgens Lopez kun je je haar in lagen knippen die op de hoogste punten van je gezicht zitten, zoals getoond in Heidi Klum.Gebruik een korte laag die in de wenkbrauwstaart of kaak zit om symmetrie aan het gezicht toe te voegen.

33Van de 35

Kate Hudson

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (33)

Je kunt niet fout gaan door een paar gezichten toe te voegen aan een tentakel van de tentakel om een ​​gedoe -vrij gevoel te krijgen.Geef ze een kleine golf en een vleugje polijsten zoals Kate Hudson.

34Van de 35

Andie MacDowell

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (34)

Andie MacDowell gebruikt zijn golvende medium haar in grijze ombre.De top van zijn wortels begint met zilver en wordt geleidelijk donkerder naarmate hij een meer dynamische uitstraling bereikt.

35Van de 35

Jamie Lee Curtis

35 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille julkkisten mukaan (35)

Lopez zegt dat kortere sneden dingen echt fris kunnen houden.Als je tekort wilt gaan, neem dan een pagina van Jamie Lee Curtis.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 21/08/2023

Views: 6319

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.