Asian BBQ Chicken Wings (ilmapaistin) (2023)

120Osakkeet

Aasialaiset BBQ Chicken Wings -siivet marinoidaan soijakastikkeessa, limettimehussa, valkosipulissa, ruskeassa sokerissa ja curryjauheessa ja kypsennetään sitten ilmakeittimessä rapeiksi!

Jos pidät makutäytteisistä kanansiipistä, tämä on HYVÄ resepti! Ilmakeittimessä (KUUMA ilmaa käyttämällä) kypsennetyt siivet ovat ihanan maukkaita ja rapeita! Siivet marinoidaan ensin herkullisessa tyhjästä (helppo) aasialaisessa BBQ-kastikkeessa ja kypsennetään sitten. Marinadia keitetään, kunnes muodostuu paksu kastike, joka kaadetaan sitten kypsyneiden siipien päälle tarjoilua varten. Voi luoja.. ne on niin hyviä!

EI ILMAPAISTINTA?Jos sinulla ei ole ilmakeitintä, voit leipoa nämä kanansiipiä! Noudata tämän reseptin ohjeita kypsennysaikaan asti. Katso leivontaohjeet muistiinpanostani tulostettavassa reseptikortissa (sivun alareunassa).

Näistä aasialaisista BBQ-kanansiipistä on nyt tullut yksi suosikkitavoistani nauttia tästä "välipalasta", "alkupalasta" tai "ateriasta". Maku on hämmästyttävä, ja mieheni ja minä rakastamme niitä! Löysin alkuperäisen reseptin vanhasta keittokirjastani nimeltä "The Best Of Cooking Light". Alkuperäinen resepti oli paistettuja kanan reidiä, mutta muokkasin reseptiä siipiin ja ilmakeittimen käyttöön. Näin ne tehdään:

Vieritä alas nähdäksesi tulostettavan reseptikortin sivun alareunassa

Tee aasialaisvaikutteinen kastike siipien marinointiin

Aasialaisen BBQ-kastikkeen valmistaminen siipeille on todella helppoa! Laita fariinisokeri, soijakastike, tuore limetin mehu, jauhettu valkosipuli, curryjauhe ja murskatut punapippurihiutaleet pieneen kulhoon. Sekoita näitä ainesosia hyvin, kunnes ne ovat täysin sekoittuneet.

Tämä on broilerin siipien marinointikastike. Katso kuinka helppoa se oli? Aseta broilerin siivet suureen uudelleensuljettavaan muovipussiin TAI matalaan isoon astiaan, jossa on tiivis kansi. Kaada kastike siipien päälle ja sekoita, jotta ne peittyvät hyvin. Sulje tai peitä pussi/astia ja marinoi siipiä jääkaapissa 4-6 tuntia (tai yön yli). Käännä siipiä silloin tällöin, jotta ne pysyvät marinadin peitossa.

Marinoinnin jälkeen kypsennä aasialainen BBQ-kastike

Kun broilerin siivet ovat marinoituneet, poista siivet pussista tai astiasta ja SÄÄSTÄ MARINADI. Kaada marinadi kattilaan, jossa se kypsennetään haitallisten bakteerien turvallisesti "tappaamiseksi" (kosketus raa'an kanan kanssa) ja sakeuttaa se kastikkeeksi, joka peittää kanansiipiä kypsennyksen jälkeen.

Kuumenna kastike täysin kiehuvaksi ja keitä sitten keskilämmöllä 2 minuuttia usein sekoittaen. Kun neste pienenee hieman, kastike paksuuntuu. Laita sivuun, kunnes broilerin siivet ovat kypsiä. Voit halutessasi lämmittää sen nopeasti uudelleen ennen kanan joukkoon lisäämistä.

Aasialaisten BBQ-kanansiipien kypsentäminen ilmakeittimessä

Kun broilerin siivet ovat marinoituneet 4-6 tuntia, ne ovat valmiita kypsentämiseen. Aseta siivet ilmakeittimesi koriin yrittäen olla ylikuormittamatta niitä, jos mahdollista (parhaan rusketuksen saavuttamiseksi). Saatat joutua kypsentämään näitä tarvittaessa kahdessa erässä.

Kypsennä aasialaisia ​​BBQ-kanansiipiä 380 °F:ssa. 12 minuuttia, käännä ne sitten toiselle puolelle ja paista vielä 12 minuuttia. Nosta ilmakeittimen lämpötila 400 °F:iin ja kypsennä vielä 3-4 minuuttia.

Kun broilerin siivet ovat täysin kypsiä, siirrä ne suureen kulhoon. Kaada välittömästi aasialainen BBQ-kastike niiden päälle ja sekoita, jotta kastike peittyy kokonaan.

Ruoka-aika!

Kun siivet ovat peittyneet kastikkeella, on aika tarjoilla ne. Ripottele siivet halutessasi viipaloidulla vihreällä sipulilla ja/tai seesaminsiemenillä ennen tarjoilua (valinnainen). Ripottelen niitä yleensä seesaminsiemenillä.

Muista tarjoilla niitä useiden lautasliinojen kanssa, sillä nämä pahat pojat ovat tahmeita ja sotkuisia hyviä! Makuja on niin paljon, että syömme niitä ilman kastiketta... et todellakaan tarvitse! NAMI!

Toivottavasti pidät näistä aasialaisista BBQ-kanansiipistä. Kyllä me varmasti teemme. Kiitos, että poikkesit tänään, ja luota, että tulet pian takaisin etsimään herkullisia reseptejä. Pitäkää huolta ja hyvää päivää!

Etsitkö lisää ilmakeitinreseptejä?

Löydät kaikki blogini reseptit Reseptihakemistosta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Minulla on useita ilmakeitinreseptejä, joista saatat nauttia, mukaan lukien:

 • Air Fryer Chimichangas
 • Blackberry Air Fryer Handpies
 • Air Fryer Buffalo Honey Wings
 • Chili-Lime Tortilla Chips
 • Air Fryer lasitettu Butternut Squash

Kiinnostaako lisää reseptejä?

Kiitos vierailustasi tällä sivustolla. Arvostan, että käytät osan arvokkaasta ajastasi tähän.Jos olet kiinnostunut, julkaisen uutiskirjeen 2 kertaa kuukaudessa (1stja 15th) kaikki uusimmat reseptit ja muuta hauskaa tietoa.Minulla olisi kunnia saada sinut liittymään kasvavaan tilaajaluetteloomme, jotta et koskaan menetä upeaa reseptiä!
Jokaisen blogikirjoituksen oikeassa yläkulmassa (tai alareunassa) on Uutiskirjeen tilauslaatikko käyttämästäsi laitteesta riippuen, johon voit helposti lähettää sähköpostiosoitteesi (vain) sisällytettäväksi postituslistalleni.

Löydät minut myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook-sivu:Kiitollinen tyttö kokkaa!
Pinterest:
Kiitollinen tyttö kokkaa!
Instagram:
jbattheful girllcooks

Resepti mukautettu: Keittokirja "The Best Of Cooking Light", sivu 219, julkaissut Oxmoor House, Inc. vuonna 2004

0alkaen0ääniä

Asian BBQ Chicken Wings (ilmapaistin) (10)

TULOSTA

Aasialaiset BBQ-kanansiipiä

Valmisteluaika

5 min

Kokkaus aika

27 min

Ei-aktiivinen marinointiaika

4 tuntia

Kokonaisaika

4 tuntia 32 min

Aasialaiset BBQ Chicken Wings -siivet marinoidaan soijakastikkeessa, limettimehussa, valkosipulissa, ruskeassa sokerissa, curryjauheessa ja kypsennetään sitten ilmakeittimessä rapeiksi!

Kategoria: Alkupala, pääruoka, välipala

Keittiö: aasialainen

Avainsana: Aasialaisia ​​BBQ-kanansiipiä

Annokset:3 (6 siipeä per annos)

Kalorit annosta kohti:541 kcal

Tekijä:JB @ Kiitollinen tyttö kokki!

Ainesosat

 • ¼ kuppi pakattu ruskea sokeri
 • ¼ kuppi vähän natriumia sisältävä soijakastike
 • 1 Ruokalusikallinen tuorepuristettua limen mehua
 • 3 suuri valkosipulin kynnet , jauhettu
 • ½ teelusikallinen murskattuja punapippurihiutaleita
 • ¼ teelusikallinen curryjauhe
 • puntaa kanansiivet (noin 18-20 siipeä)
 • seesaminsiemeniä ja/tai viipaloitua vihreää sipulia koristeeksi , valinnainen

Yhdysvaltain tapana-Metrinen

Ohjeet

 1. Laita fariinisokeri, soijakastike, limetin mehu, valkosipuli, curryjauhe ja murskatut punapippurihiutaleet pieneen kulhoon. Sekoita hyvin, kunnes se on täysin sekoittunut.

 2. Aseta kanansiivet suureen uudelleensuljettavaan muovipussiin TAI matalaan astiaan, jossa on tiivis kansi. Kaada kastike siipien päälle; heitä takkiin; sulje pussi tai säiliö. Marinoi siipiä jääkaapissa 4-6 tuntia (tai yön yli). Kääntele siipiä silloin tällöin, jotta ne jäävät marinadin peittoon.

 3. Poista marinoidut siivet astiasta ja SÄÄSTÄ MARINADI. Kaada marinadi kattilaan. Kuumenna kastike täysin kiehuvaksi; keitä keskilämmöllä täydet 2 minuuttia usein sekoittaen. On tärkeää, että keität kastikkeen täysin, jotta ne "tappaavat" kaikki bakteerit sen altistumisesta raa'alle kanalle. Kun neste pienenee hieman, kastike paksunee. Aseta kastike sivuun, kunnes siivet ovat kypsiä. Voit halutessasi lämmittää kastikkeen nopeasti ennen kanan joukkoon lisäämistä.

 4. Kun siivet ovat marinoituneet, ne ovat valmiita ruoanlaittoon. Aseta siivet ilmakeittimen koriin yrittäen olla ylikuormittamatta niitä, jos mahdollista (parhaan ruskistumisen saavuttamiseksi), tarvittaessa erissä. Kypsennä 380 °F:ssa. 12 minuuttia, käännä ne toiselle puolelle ja paista vielä 12 minuuttia. Nosta ilmakeittimen lämpötila 400 °F:iin. ja keitä vielä 3-4 minuuttia.

 5. Siirrä siivet isoon kulhoon. Kaada välittömästi kastike niiden päälle; kaada kastikkeen päälle. Ripottele päälle viipaloitua vihreää sipulia ja/tai seesaminsiemeniä, jos haluat; tarjoile ja nauti!

Reseptin huomautukset

HUOMAA: Jos paistat, kypsennä 400 asteessa 35-40 minuuttia. Kun olet valmis, aseta ne broilerin alle (noin 8" lämmityselementin alapuolelle) ruskistamaan niitä halutessasi.

Ravintosisältö

Aasialaiset BBQ-kanansiipiä

Määrä annosta kohti (1 (6 siipeä))

Kalorit541 Kalorit rasvasta 297

% Päivittäinen arvo*

Lihava33 g51 %

Tyydyttynyttä rasvaa 9 g56 %

Transrasvoja 1g

Kolesteroli157 mg52 %

Natrium869 mg38 %

kalium408 mg12 %

Hiilihydraatit21 g7 %

Kuitua 1g4 %

Sokeri 18 g20 %

Proteiini39 g78 %

A-vitamiini403 IU8 %

C-vitamiini4 mg5 %

Kalsium51 mg5 %

Rauta3 mg17 %

* Päivittäiset prosenttiarvot perustuvat 2000 kalorin ruokavalioon.

Tässä vielä yksi kiinnitettäväksi Pinterest-tauluillesi!

Asian BBQ Chicken Wings (ilmapaistin) (12)

Jätä vastaus

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 05/07/2023

Views: 5457

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.