21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (2024)

New Jerseyn kulinaarinen asiantuntemus ei ole vain herkullista – se on myös esimerkki Garden Staten monimuotoisuudesta. KunniaksiMustan historian kuukausi, olemme päättäneet koota oppaan joihinkin osavaltion parhaisiin mustien omistamiin ravintoloihin.

Se sisältää sieluruokaa, kansainvälisiä ruokia, kasviperäisiä vaihtoehtoja ja sekä vanhoja että uusia ruokapaikkoja.

Tässä on 21 New Jersey Blackin omistamaa ravintolaa, joita voit kokeilla New Jerseyssä vuonna 2021.

1911 Smokehouse (Trenton)

1911 Smokehousepitää osavaltion pääkaupungissa grillausta. Se on rento paikka, joka tunnetaan savustetusta lihasta. Jos kaipaat siivet, saatat olla innostunut (tai ilahduttava) sen yli 20 kastikkeen ja mausteen valikoimasta.

Loistava paikka happy hourille, sillä joka ilta klo 19.11 tarjotaan 21-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille kuva talosta.

Mitä kokeilla:Kylkiluut ja pulled pork -voileipä.

Burger Walla (Newark)

Burger Wallaon Etelä-Aasian inspiroima fast-casual broileri, joka sijaitsee Downtown Newarkin Halsey Streetillä, lähellä Military Parkia. Siinä on valikoima kanavoileipiä, joista valita, ja se tarjoaa intialaisia ​​perusruokia, kuten samosaa ja lassi.

Tarjolla on myös useita vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja, mukaan lukien vegaaniset perunat.

Mitä kokeilla:Lammasburgeri, kasvisburgeri.

Carol’s Creative Chocolatez (Somerville)

Okei, tämä ei siis ole aivan ravintola, mutta kun puhutaan täysimittaisista aterioista ja jälkiruoista, kaikki kuuluu perheeseen.

Carolin Creative Chocolatezon Somervillen keskustassa, ja se esiteltiin hiljattain kaupungin Black History Month -näytössä. Kauppa on erikoistunut oman suklaan valmistamiseen Sveitsistä, Ranskasta ja Belgiasta tuodusta kaakaosta.

Joihinkin suklaisiin on lisätty jopa CBD:tä.

Mitä kokeilla:Mitä makeasi kaipaakin.

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (1)

Cook's Kitchn (Rahway)

Cook's Kitchnsiellä on joitain Union Countyn parhaista merenelävistä. Siellä on mausteinen Louisiana gumbo sekä valikoima mereneläviä ja riisilautasia (muista kokeilla talon voita).

Kokki Dashawn Cook aloitti merenelävien valmistuksen kotonaan ilman aikomusta perustaa yritystä. Hän päätti muuttaa harrastuksensa uraksi, kun hänen suosionsa alkoi kasvaa sosiaalisessa mediassa, kertoo ravintolan verkkosivuilla.

Mutta sukunimellä, kuten "Kokki", se oli ehkä kohtalo?

Mitä kokeilla:Rapu- ja riisilautanen.

Cornbread Newark (Newark)

Maissileipääon hiljattain avattu rento maatilalta ruokaravintola Newarkissa; koti kanaa ja vohveleita, persikkasuutaria ja monia muita etelän mukavuuden suosikkeja.

Kaikki Cornbreadin ainesosat hankitaan paikallisilta maatiloilta ja kaupoista sen verkkosivuston mukaan. Sillä on myös toimipisteitä Maplewoodissa ja West Mifflinissä, Pennsylvaniassa.

Mitä kokeilla:Paistettua kanaa ja kalkkunan siipiä.

Crabbae (Vahterapuu)

Crabbaeon Maplewoodissa sijaitseva kala- ja äyriäiskauppa, joka tunnetaan täytetyistä ranskalaisista ja kala- ja äyriäismakaroneistaan ​​sekä juustoistaan.

Se tarjoaa vankan menun, jossa on mereneläviä, rasta pastaa ja paljon muuta. Etenkin merenelävien keittäminen on syy palata takaisin.

Kun menin, Crabbae otti maksun vain käteisellä tai käteissovelluksen kautta.

Mitä kokeilla:Ladatut bae perunat.

Diva Delights (Teaneck)

Diva Delightsavasi uuden sijaintinsa Queen Anne Roadilla Teaneckissa muutama viikko sitten.

Ruokalistalla on etelän mukavia aterioita, kuten katkarapujambalaya scampi ja pihvi ja perunat. Ravintolassa voit myös rakentaa oman lautasen käyttämällä monipuolista valikoimaa grillattua tai paistettua lihaa ja suolaisia ​​lisukkeita.

Mitä kokeilla:Katkarapu jambalaya scampi.

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (2)

Feed Ya Soul (Avenel)

Ruoki Ya Souliaon melko uusi perheomisteinen soul food -ravintola Middlesexin piirikunnassa. Avattuaan lokakuussa 2019 se on erikoistunut paistetuihin mereneläviin ja kanaan. Kuten monet muut tämän luettelon paikat, se on tällä hetkellä avoinna vain noutoruokaa varten. Normaaliaikoina keittiö ja ruokailutila ovat käytännössä sama tila, joten älä ihmettele, jos kokki Barry alkaa jutella kanssasi paistaessaan ruokaasi.

Mitä kokeilla:Red snapper -yhdistelmä ja valkosipuliparmuperunat.

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (3)

Jerk’d Kitchen (Hackensack)

Tutustu moderniin lähestymistapaan Karibian keittiöön osoitteessaJerk'd KitchenHackensackissa. Katsottuaan valikkoa, aivan kuin se oli ensimmäinen kerta täällä (se oli), työntekijä ehdotti, että kokeilisin Ready-a-Ready-kulhoa (valitset pääruoan ja kolme puolta).

Tein, eikä se pettynyt.

Jerk’dillä on myös pastakulhoja, jotka on valmistettu kookoskreolikastikkeessa.

Sen avasi jamaikalaissyntyinen, pitkäaikainen ravintolanhoitaja,Marva Layna. Hän avasi myös Negril Villagen New Yorkissa.

Mitä kokeilla:Jerk-kana ja valkosipuliperunamuusi ovat loistava yhdistelmä.

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (4)

LesbiVeggies (Audubon)

Muutama vuosi sitten mobiilina aterioiden toimituspalveluna alkanut palvelu on nyt yksi Camden Countyn uusimmista kivijalkavegaanikahviloista. Omistaja Brennah Lambert sanoi, että hänen ruokansa on jossain keskellä terveellistä vegaaniruokaa ja roskaruokaa.

kahvilan nimi,Lesbikasviksia, on näytelmä hänen identiteetistään hom*onaisena. Lambert kertoi NJ Advance Medialle, että hän halusi avata kattavan tilan Audubonissa.

Mitä kokeilla:Vegaaniset birria-tacot ja LesbiVeggies-rissotto.

Montclair Diner (Montclair)

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (5)

Kun chicagolainen Eliot Mosby osti Montclair Dinerin vuonna 2019, hän halusi tuoda ruokaan uuden maun yhteisön perustuotteessa, joka oli ollut olemassa lähes vuosisadan ajan.verkkosivustosanoi.

Menu sisältää monia diner-klassikoita, joita Montclairilaiset rakastivat, samalla kun se lisää ripauksen eteläistä mukavuutta.

Mitä kokeilla:Pekonihilloburgeri ja tiilikana-ateria.

Odabro African Restaurant Lounge (oranssi)

Odabroon afrikkalainen ravintola ja lounge Orangessa. Suuri osa ruokalista koostuu kansainvälisistä perustuotteista, kuten jollof-riisistä ja vuohenlihakeitosta.

Omistajat kuvailevat sitä "vilkkaaksi ja lapsiystävälliseksi". Viikonloppu-iltana, ennen koronavirusta, ei olisi yllättävää löytää ihmisiä hajallaan tanssilattialle.

Mitä kokeilla:Jollof-riisiä.

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (6)

Papillon 25 (South Orange)

Vuonna 2003 avattu,Papillon 25on vakiintunut nimi paikallisessa fine dining -elämässä. Se on hämärä ja ei liian meluisa, joten se on loistava paikka treffeille tai tapaamiseen työtovereiden kanssa. Ravintolassa ja martinibaarissa on terveellinen sekoitus vanhan koulun R&B:tä, soulia ja jazzia.

Mitä kokeilla:Haudutettua häränhäntä ja grillattua lohta. Paahdetut perunat ovat hyvä lisä.

Shawn's Table (Jersey City)

Shawnin pöytä, joka sijaitsee Jersey Cityn Greenvillen naapurustossa, on osittain mukavuusravintola, osittain bodega. Pandemian aikana se on avoinna noutoruokaa varten, ja se tarjoaa erilaisia ​​aamiais- ja lounasvaihtoehtoja, mukaan lukien mereneläviä sisältävä aamiaislautanen ja jerk-kana.

Mitä kannattaa kokeilla:Rapukakkuaamiaislautanen (sen mukana tulee kananmuna ja ryyppy) ja paistettuja porsaankyljyksiä.

Sweet T's Southern Eatery (Montclair)

Makeat T:t, terveystietoinen eteläinen mukavuusravintola, avattiin vuoden alussa Montclairin vilkkaalle Bloomfield Avenuelle. Se on Andre Perrinin ja Tonza Houstonin idea. Ennen Sweet T:n avaamista, Perrinhänelle nimettiin uusi katukotikaupungissaan Teaneckissä, jossa hän on johtanut useita parturia vuosien varrella.

Keittiön päällikkönä toimii kokki Carlos Swepson, jonka kulinaarinen käsityö on saanut tunnustustaNew Yorkin ajat.Ystävänpäivästä alkaen Sweet T's avautuu ruokailuun sisätiloissa.

Mitä kokeilla:Paistettu monni. Maissileipä. Kaulusvihreät (valmistettu savustetusta kalkkunasta).

The Grind Coffee Shop (Jersey City)

Uusi kahvila Jersey Cityssä, jossa on trendikäs ja eloisa tunnelma.

Jos se oli tällä hetkellä avoinna sisäruokailua varten, olen ehkä uppoutunut tuoliin ja tönäisin kannettavaa tietokonettani. Se vaikutti mukavalta paikalta lievittää pandemian aiheuttamaa matkustamokuumetta ja tehdä töitä.Grind-kahvilasisältää lukemattomia makuja, jotka parantavat oluesi, mukaan lukien pistaasipähkinä, laventeli ja kookos. Se tarjoaa myös tyypillisiä kahvilaherkkuja, kuten croissanteja, muffinsseja ja bageleita.

Mitä kokeilla:Laventeli latte on aika hyvää.

Tonnie's Minis (Newark)

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (7)

Tonnie Rozier on tehnyt kuppikakkuja Diddylle, Jay-Z:lle ja monille muille julkkiksille. Hän on menestyvä yrittäjä, joka on ollut ankkuri Newarkin keskustassa lähes 20 vuotta.

Viime vuonna Newarkissa tehdyn koronavirussulkumääräysten ensimmäisen kierroksen jälkeen Rozier muutti omaaleipomoliiketoimintamalli, joka keskittyy ensisijaisesti tilauksesta valmistettuihin jälkiruokiin.

Hänen piirakat ja kakut tyydyttävät varmasti herkkusi.

Mitä kokeilla:Kuppikakut tietysti!

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (8)

Urban Taste NJ (East Orange)

Urbaani makuon pieni kahvila East Orangessa, joka tarjoilee soul-ruokaa ja aamiaista koko päivän. Siinä on myös erilaisia ​​kasvipohjaisia ​​ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Mitä tulee kanansiipiin, täällä kokit käyttävät erilaisia ​​kastikkeita, jotka ovat kuitenkin mieleenpainuvia oikeista syistä. Voisin syödä Hennessyn hunaja-BBQ-siipiä viikon jokaisena päivänä.

Paikallisella taidemaailmalla tunnettu Urban Taste järjestää toisinaan yksityisiä juhlia ja kulttuuritapahtumia, joissa on live-esityksiä.

Mitä kokeilla:Hennessyn hunaja-BBQ-siivet ja vegaaninen pihviyhdistelmä.

Seitanin vegaanit (Linden)

Seitanin vegaaniton paikallisen lukion vieressä sijaitseva vibey comfort food -paikka, jossa neo soulin turvotus ja seinälle ripustettu klassisten soul-levyjen kollaasi vie sinut ajassa taaksepäin.

Kaikki täällä on vegaanista, ruskeaa sokeria myöten.

Mitä kokeilla:Empanadat ja puhvelinpalat (paistettu kukkakaali).

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (9)

Vibez Juice Cafe (Jersey City)

Vibez Juice Cafetuo Heightsiin maistaa sielukasta vegaaniruokaa. Sijaitsee aivan Central Avenuen tuntumassa Jersey Cityssä, ja löydät täältä runsaasti vaihtoehtoja: tuoreet luomumehut, mukautettavat acai-kulhot ja kasvispihvit ovat joitain suosituimmista tuotteista.

Verkkosivuston mukaan myymälä on intohimoinen terveydestä ja hyvinvoinnista ja isännöi erilaisia ​​terveysseminaareja ympäri vuoden.

Mitä kokeilla:Linssipihvit ja acai-kulho.

Zoagies (Pennsville)

Tämä South Jerseyn helmi tuo paistettua käännettä hoagiesille. Aeläintiedeon pohjimmiltaan friteerattu voileipä, joka on rikastettu maustesekoituksella.

Voit valita lukuisista lihalajeista: kanaa, kalaa, katkarapuja, juustopihviä.

Food truck valmistaa myös "zaladeja" ja "zacoja" (tarkoitan salaatteja ja tacoja). Ja voit jopa ostaa pullon Zoagiesin nyt kuuluisaa maustetta.

Kokki Ezell Barnes rakastaa olla vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa ja julkaisee usein vuorovaikutuksensa sosiaalisessa mediassa.

Mitä kokeilla:Mikä tahansa zoagie!

Vuoden 2020 oppaallemmeKlikkaa tästä.

Journalistimme tarvitsee tukeasi. Tilaa tänäänNJ.com.

Tennyson Donyèa on tavoitettavissa osoitteessatcoleman@njadvancemedia.com.

Jos ostat tuotteen tai rekisteröidyt tilin jonkin sivustollamme olevan linkin kautta, voimme saada korvauksen.Selaamalla tätä sivustoa voimme jakaa tietosi sosiaalisen median kumppaneidemme kanssa meidänTietosuojakäytäntö.

21 mustien omistamaa ravintolaa N.J.:ssa, sinun täytyy kokeilla vuonna 2021 (2024)

FAQs

How to answer Social Security Disability Questionnaire? ›

9 tips for filling out the function report
 1. Keep your answers consistent. ...
 2. Start with question 20. ...
 3. Answer questions directly. ...
 4. Talk about your average or worst days. ...
 5. Be honest and don't exaggerate. ...
 6. Send additional information as quickly as possible. ...
 7. Talk about all conditions that keep you from working.
Oct 12, 2022

How much is the SSA TWP amount for 2023? ›

Earnings trigger a trial work period

In 2022, any month in which earnings exceed $970 is considered a month of services for an individual's trial work period. In 2023, this monthly amount increases to $1,050.

How do I get the $16728 Social Security bonus? ›

Here are a few ways to do it:
 1. Increase Your Earnings. Social Security benefits are calculated based on the 35 years you earn the most. ...
 2. Wait Until Age 70 to Collect. Waiting to collect Social Security benefits until age 70 ensures you receive your maximum benefit amount. ...
 3. Claim Spousal Benefits at Full Retirement Age.
5 days ago

Should I answer the disability question on application? ›

Legally, the ADA does not require candidates to disclose a disability to employers or potential employers. If you do not disclose, however, employers correspondingly will not have to make accommodations.

Do I have to answer the disability question? ›

Under the ADA, an employer generally may not require an applicant to disclose information about a disability or medical impairment prior to making an offer of employment. Covered employers are not permitted to ask non-voluntary disability-related questions on a job application or during the hiring process.

What is the maximum SSDI benefit for 2023? ›

What Is the Maximum Social Security Payment? The maximum monthly benefits for SSI, SSDI, and retirement in 2023: Supplemental Security Income (SSI) – The maximum payment is $914 monthly for individuals and $1,371 monthly for couples. Social Security Disability Insurance (SSDI) – The maximum payment is $3,627 a month.

How do I get my new Social Security amount for 2023? ›

Just log in to your My Social Security account and check the message center to view the document that has all the details about your new 2023 benefit amount. The document should tell you how much your monthly benefit is before and after deductions, and when you'll get your first payment with the COLA increase.

How do I get the $16000 Social Security bonus? ›

How to Get a Social Security Bonus
 1. Option 1: Increase Your Earnings.
 2. Option 2: Wait Until Age 70 to Claim Social Security Benefits.
 3. Option 3: Be Strategic With Spousal Benefits.
 4. Option 4: Make the Most of COLA Increases.

Who gets $1657 Social Security check? ›

One must either be over the age of sixty-five, blind and/or disabled. Additionally, they must have a limited income and resources as the program is need-based and aims to assist beneficiaries to cover basic costs for food and shelter.

How do you qualify for $144 back on Social Security? ›

To qualify for a Medicare giveback benefit, you must be enrolled in Medicare Part A and B. You must be responsible for paying the Part B Premiums; you should not rely on state government or other local assistance for your Part B premiums.

Is $1,500 a month enough to retire on? ›

That's not a lot, but don't worry. There are plenty of places in the United States—and abroad—where you can live comfortably on $1,500 a month or less.

How much Social Security will I get if I make $20 000 a year? ›

Therefore, if you retire at full retirement age, which is 66 and two months for someone turning 62 next year, then you'll get about $1,030 as your monthly benefit. Notice something important about the result. Social Security does a reasonably good job of replacing work income for low-income individuals.

What is the highest monthly payout for Social Security? ›

The maximum Social Security benefit in 2023 is $3,627 at full retirement age. It's $4,555 per month if retiring at age 70 and $2,572 if retiring at age 62.

What should I say at my disability mental exam? ›

It is important to tell the doctor how your symptoms affect you at work and at home. Be able to honestly answer the questions from the doctor with examples from your life. Doing so will help you be win SSDI and SSI benefits.

What can you not say in a Social Security disability interview? ›

While it's essential to be thorough when discussing your disability, you should avoid mentioning unrelated medical issues or conditions. Only discuss the disabling medical problems directly related to your disability claim. Bringing up minor or unrelated issues may confuse or distract the SSA representative.

How do you describe your activities when applying for disability? ›

You should describe specific examples of how you're limited—physically, mentally, or both—in your daily activities. Also, be sure to mention your difficulties with daily activities to your doctor, so that they become part of your medical record.

How do you answer activities of daily living questionnaire? ›

Tips for Completing the Activities of Daily Living Questionnaire
 • Be honest. You do not want to exaggerate or understate your limitations and abilities.
 • Give as many details as you can so that the person reading the questionnaire gets an accurate idea of what your life is like on a daily basis.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5925

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.