14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (2023)

Monet ihmiset nauttivat kiinalaisen keittiön makeista, suolaisista ja mausteisista makuista. Dimsum, nuudelikeitot ja paistetut nuudelit ovat lohduttavia kiinalaisia ​​ruokia, joista on tullut kaikkien aikojen suosikki.

Jos olet paikallinen tai vain vierailemassa, kokeile 6 parasta kiinalaista ravintolaa Denvillessä, NJ:ssä ja nauti tyydyttävästä itämaisesta gourmet-seikkailusta.

Hunanin maku

$$$ | (973) 625-2782 |VERKKOSIVUSTO

Katso tämä postaus Instagramissa

Hunan Tasten (@hunantastedenville) jakama viesti

Hunan Taste on perheomisteinen ravintola, joka tarjoilee kantonilaisia, mandariinilaisia ​​ja sechuanilaisia ​​ruokia 1970-luvulta lähtien. Tämä kuuluisa Denvillen keskustan maamerkki tarjoaa äärimmäisen hienon ruokailukokemuksen runsaassa ja koristeellisessa ympäristössä.

Reader's Choice on tunnustanut tämän moninkertaisesti palkitun hankkeen yhdeksännä peräkkäisenä vuonna "Parhaaksi kiinalaiseksi ruoaksi" New Jerseyssä.

Se tarjoaa perinteisiä ja ainutlaatuisia kiinalaisia ​​ruokia, jotka on valmistettu tuoreista, luonnollisista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Talon suosikkeja ovat kenraali Tso's Shrimp, Peking Duck, Sesame Beef ja Seafood Delight in Bird's Nest.

Oriental Express

$$ | (973) 627-9188 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (1)

Jos etsit poikkeuksellisen laadukasta mutta edullista kiinalaista noutoravintolaa, Oriental Express on paras vaihtoehto. Se on kuuluisa alkupaloistaan, mukaan lukien munarullat, kevätkääryleet, rapurangoon ja nyytit.

Se tarjoaa myös lo meinia, keittoja, chow fun, chow mein ja muna foo young. Ruoka tarjotaan aina tuoreena eikä öljyisenä, toisin kuin muut pikaruokaliitokset. Kanta-asiakkaat kehuvat sen nopeasta toimituksesta, ruokailusta ja noutopalvelusta.

Kuninkaan palatsi

$$ | 973-625-8000 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (2)

Tämä ravintola voi olla pieni, mutta se korvaa sen laajan valikoiman maukkaita ruokia. Jos kaipaat edullista kiinalaista ruokaa, poikkea Denvillen parhaaseen noutopaikkaan.

Sen asiakkaat suosittelevat katkaravun sämpylöiden, nyytien, naudanlihatikkujen, kenraali Tso's Chickenin ja Chicken with Brocollin tilaamista. Se tarjoaa myös täydellisesti keitettyjä katkarapuja, kylkiluita ja naudanlihaa.

Talon sisäinen palvelu ja toimitus ovat nopeita ja tehokkaita, joten se on täydellinen valinta kiireiseen työpäivään tai kotiin.

Kiina yksi

$ | (973) 983-0909 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (3)

China One on pieni naapuruston noutoravintola, jossa tarjoillaan monia herkullisia kiinalaisia ​​ruokia. Kanta-asiakkaat suosittelevat höyrytettyjä nyyttejä, sipulipannukakkuja sekä naudanlihaa ja parsakaalia.

Se valmistaa myös monia kantonilaisia, hunanilaisia ​​ja szechuanilaisia ​​ruokia.

Voit tilata höyrytettyjä ruokia ilman öljyä, MSG:tä ja suolaa niille, joilla on erityisruokavaliorajoituksia. Nämä terveelliset ateriat tarjoillaan höyrytetyn riisin ja ruskeakastikkeen kanssa.

Kiinan paviljonki

$$ | (973) 983-0707 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (4)

Denvillen keskustassa sijaitseva China Pavillon tarjoilee laajan valikoiman perinteisiä kiinalaisia ​​ruokia, kuten paistettuja wontonit, kenraali Tson kanaa ja sipulipannukakkuja.

Siinä on lounaserikoisuuksia, jotka tulevat valitsemasi keiton, riisin ja tölkkien soodasta – todellakin rahallesi.

Terveellisiä ruokia etsiville ihmisille ravintola tarjoaa dieettiruokia, joiden mukana tulee höyrytettyä ruskeaa riisiä. Voit päättää aterian klassisella onnenkeksillä tai mantelikeksillä.

Kasvis Haven

$$ | (973) 586-7800 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (5)

Sekä kasvissyöjät että ei-kasvissyöjät nauttivat Veggie Havenin tarjoamista terveellisistä ruoista. Ravintolassa tarjoillaan kiinalaisia ​​ja muita aasialaisia ​​ruokia, joissa ei ole lihaa.

Se on erikoistunut käyttämään vihanneksia, vehnägluteenia, soijaa ja sieniä kaikissa ruoissaan. Alkupaloja ovat kevätkääryleet, pinaattimyytit ja kylmät nuudelit seesamikastikkeella.

Kasvisfanit nauttivat myös kiinalaisista alkupaloista, jotka koostuvat kotitekoisesta soijaankasta ja porsaanpaisteesta, rapeasta seesamilevästä ja syyskääröstä.

Kahvilassa on myös laaja valikoima kuumia teelaatuja, kuplateitä ja hedelmäsmoothieja täydelliseen ja tyydyttävään ateriaan.

Denvillen ravintolat, joiden ruokalistalla on kiinalaisia ​​ruokia

Jos sinä ja ruokailukumppanisi ette voi päättää mitä syödä, kannattaa kokeilla muita Denvillen ravintoloita, joiden ruokalistalla on kiinalaisia ​​alkupaloja ja pääruokia.

Bubble in Paradise

$ | (973) 9570263 |VERKKOSIVUSTO

Tässä trendikkäässä ja viileässä hengailussa tarjoillaan kuplateitä, kiinalaisia ​​välipaloja ja muita aasialaisia ​​ruokia. Se tarjoilee kanaa, katkarapuja, porsaan shumaita ja valikoiman nyytiä.

Siinä on myös erilaisia ​​bao- tai höyrytettyjä sämpylöitä ja kevätrullia, jotka sopivat täydellisesti sen virkistäviä juomia.

Voit myös kokeilla muita juomia, kuten hedelmäsmoothieja, jääteetä ja lämpimiä teetä. Se on loistava paikka nauttia kevyt välipala tai terveellinen jälkiruoka.

Sogo Hibachi

$$ | (973) 784-4981 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (6)

Tämän japanilaisen ravintolan fanit kehuvat viihdyttävistä paloista lämmitetyistä hibachi-grillistä. Tarjolla on valikoima lihaa ja vihanneksia, joita heidän kokit voivat grillata täydellisesti tällä perinteisellä keittolaitteella.

Japanilaisen ruoan lisäksi voit nauttia myös laajasta valikoimasta kiinalaisia ​​alkupaloja, kuten shumaita, kevätkääryleitä ja tarroja.

Tarjolla on myös sieni-bok choy -keittoa vatsasi lämmittämiseen ja grillattua mandariinikanasalaattia, jolla ateriat alkavat oikein. Henkilökunta on ystävällistä ja huomaavaista. Sinulla ei ole vaikeuksia pysäköidä, koska heillä on tehokas pysäköintipalvelu.


Varaus

Cafe Metro

$$ | (973) 625-1055 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (7)

Tässä kodikkaassa ravintolassa on tarjolla monipuolinen menu, joka sisältää kiinalaisia ​​suosikkeja, kuten vihanneskeiton ja lo meinin. Voit nauttia näistä vegaani- tai kasvisvaihtoehdoista, mutta voit myös halutessasi lisätä niihin kanaa.

Jos olet nyytien ystävä, heidän kokkinsa voivat vatkata edamame-nyyttejä. Kahvilassa on kutsuva patio niille, jotka haluavat ruokailla ulkona nauttiakseen Denvillen säästä.

Miga Sushi

$$ | (973) 625-3828 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (8)

Jos olet sushin ystävä, mutta haluat silti paikan saada klassisia kiinalaisia ​​alkupaloja, Miga Sushi on sinua varten. Voit tilata katkarapu-shumai tai täyte bao sen laajan sushi- ja sämpylävalikoiman lisäksi.

Rennossa japanilaisessa ruokasalissa on bento-laatikoita, kun haluat nauttia täydellisen aterian. Asiakkaat arvostavat palvelua erinomaiseksi, ja tunnelma on lämmin ja kodikas.

Koska sushi on vaikuttava, odota sen olevan pakattu, etenkin viikonloppuisin.

Kiinalaiset ravintolat lähellä Denville, NJ

Tässä on muita kiinalaisia ​​ravintoloita ympäri Denvilleä, joita saatat haluta kokeilla.

Kiinalainen ravintola New Horizon

$ | |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (9)

Perheomisteinen kiinalainen New Horizon -ravintola on tarjonnut perinteisiä kiinalaisia ​​ruokia 1970-luvulta lähtien. Alkupaloja ovat klassiset wontonit, kevätrullat ja nyytit.

Jos et osaa päättää mitä alkupaloja valitset, voit tilata Pu Pu -lautasen, joka koostuu valikoimasta alkupaloja. Se tarjoaa myös kuumaa ja hapanta, munapisaraa ja herkullista ja lohdullista wonton-keittoa.

Ravintolan kokki voi valmistaa kantonilaisia ​​ruokia, mukaan lukien Char Haw Kew, runsas ruokalaji friteerattuja katkarapuja ja vihanneksia. Voit myös nauttia Hunan- ja Szechuan-ruokia, kuten kenraali Tson kanaa ja Moo Shu -vihanneksia.

Szechuan Delite

$ | (973) 538-0797 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (10)

Morris Plains on noin 12 minuutin päässä Denvillestä, joten on nopeaa ja helppoa vierailla yhdessä sen kiinalaisista ravintoloista, Szechuan Delitesta. Se on hyvin rakastettu kulmakivi yhteisössä sen moderniin perinteiseen sechuanilaisen keittiöön.

Se uskoo tuoreiden ja laadukkaiden raaka-aineiden tarjoamiseen jokaisessa tilauksessa.

Ravintolan alkupaloja ovat klassiset suosikit, kuten nyytit, munakääryleet, kevätkääryleet, katkarapupaahtoleipä ja kylkiluut. Se tarjoaa myös runsaita ja tyydyttäviä lo mein ja chow mein hauskoja nuudeleita.

China Garden of Rockaway

$ | (973) 983-9788 |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (11)

Denville ja Rockaway ovat vain kahden mailin päässä toisistaan, joten China Gardeniin pääseminen on hauska ja helppo matka. Se on edullinen ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä kiinalaisia ​​ruokia.

Voit aloittaa aterian sipulipannukakkuilla, katkarapujen munarullalla, kasviskevätrullalla tai paistetulla wontonilla. Jos kaipaat jotain lämmintä vatsallesi, kuuma ja hapan keitto tai kananuudelikeittokulho saattaa auttaa.

Se tarjoaa myös laajan valikoiman klassisia itämaisia ​​sian-, kana- ja naudanliharuokia, joita voit nauttia riisin tai nuudeleiden kanssa. Lopeta ateria heidän kuuluisilla mantelikeksillä.

Ravintola Golden Unicorn

$ | |VERKKOSIVUSTO

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (12)

Noin kymmenessä minuutissa pääset Denvillestä New Jerseyn Doveriin. Löydät Golden Unicorn -ravintolan, jossa tarjoillaan perinteisiä kiinalaisia ​​ruokia.

Sen menu koostuu monista suosikeista, kuten keitoista, nuudelista, dim sumista ja paistettua riisiä. Mei hauskoja tai paksuja riisinuudeleita, jotka on tehty herkullisemmiksi vihannesten, paahdetun sian, kanan, katkarapujen ja vihannesten kanssa.

Siinä on myös klassinen kiinalainen munakas tai Egg Foo Young, joka voi olla proteiinipitoinen ja runsas ateria sellaisenaan.

Johtopäätös

Kiinalainen ruoka on herkullinen sinfonia makuista ja tekstuureista, joista monet ihmiset ympäri maailmaa nauttivat. New Jerseyllä on kohtuullinen osuus poikkeuksellisista ravintoloista.

Jos olet alueella ja kaipaat itämaisia ​​makuja, kokeile 6 parasta kiinalaista ravintolaa Denvillessä, NJ. Yritä vierailla ravintoloissa, joiden ruokalistalla on kiinalaisia ​​ruokia, tai ajaa läheisiin maakuntiin tyydyttämään himojasi.

14 parasta kiinalaista ravintolaa lähellä Denvilleä, NJ [2023 päivitetty] (13)

Kyler Johnston

Kyler Johnston on sertifioitu ruoan ystävä, mutta myös vegaani. Hän työskentelee fyysisen kuntonsa parissa, mutta hän ei koskaan unohda nauttia ruoasta silloin tällöin. Koivuravintolassa hän osallistuu dramaattisesti ruokaravintolaideoihin, erityisesti paikoissa, joissa on gluteenittomia vaihtoehtoja.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • 17 parasta ravintolaa Elizabeth, NJ [2023 päivitetty]
  • 17 parasta ravintolaa Edisonissa, NJ [2023 päivitetty]
  • 18 parasta ravintolaa Flemingtonissa, NJ:ssä [2023 päivitetty]
  • 16 parasta ravintolaa paikassa Danville, VA [2023 päivitetty]
  • 13 parasta intialaista ravintolaa Edisonissa, NJ:ssä [2023 päivitetty]
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 15/12/2023

Views: 5931

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.